17 / 05 / 2024

şekerbank Halit Haydar Yıldız

şekerbank Halit Haydar Yıldız

Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlük görevini yürüten Meriç Uluşahin 31 Mart 2014 tarihi itibarıyla emekli oluyor. Yerine halen Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Halit Haydar Yıldız atandı...

Şekerbank'ın 425 gayrimenkulü 27 Şubat'ta satışta!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 425 adet gayrimenkulü açık artırma ile satışa çıkarıyor. 60 ilde satışa sunulan gayrimenkullerin ihalesi 27 Şubat'ta yapılacak. 

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'e 1 milyon TL'lik villa tazminatı!

Oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in 10 yıl önce açtıkları dava sonuçlandı. Çift toplamda 1 milyon TL tazminat alacak

Şekerbank'ın 466 gayrimenkulü 30 Ocak'ta satışta!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 466 adet gayrimenkulü açık artırma ile satışa sunuyor. 63 ilde satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihalesi 30 Ocak'ta yapılacak. 

Haydar Yamaç: Gençler kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor!

Sektör temsilcilerinden Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konut satış rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı. Yamaç, ''Gençler kirada oturmak yerine kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor'' dedi. 

Şekerbank'ın 547 gayrimenkulü 26 Aralık'ta satışta!

Şekerbank'ın portföyünde yer alan 547 adet gayrimenkul Eskidji aracılığıyla 26 Aralık 2017 Salı günü satışa çıkıyor. 

Avrasya GYO, Şekerbank'tan 25 milyon TL tahvil alacak!

Avrasya GYO portföyüne Şekerbank T.A.Ş. tarafından ihraç edilecek olan borçlanma aracından 25 milyon TL tutarında satın alacak.

Şekerbank'ın 559 adet gayrimenkulü 28 Kasım'da satışta!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası olan 559 adet gayrimenkulü açık artırma ile satışa sunuyor. 65 ilde satışa çıkarılan gayrimenkullerin ihalesi 28 Kasım'da yapılacak. 

Şekerbank'ın 565 adet gayrimenkulü 26 Ekim'de satışta!

Eskidji, Şekerbank'ın ihtiyaç fazlası 565 adet gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma ihalesi 26 Ekim'de yapılacak. 

Halit Torunları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halit Torunları İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi 180 bin TL sermaye ile bugün Aykan Çiçek tarafından kuruldu. 

Şekerbank'tan satılık 587 gayrimenkul!

Eskidji, Şekerbank'ın çeşitli illerde yer alan 587 adet gayrimenkulünü açık artırmayla 21 Eylül'de satışa çıkarıyor. Satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları bin TL'den başlıyor...

Kars Haydar Aliyev Mesleki Anadolu Lisesi icradan satılıyor!

Kars İli, Merkez İlçesi, Karacaören Köyü'nde yer alan 22.508,00 metrekare yüzölçümlü Kars Haydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11 milyon 250 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti!

Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti.

Eskidji, Şekerbank'ın gayrimenkullerini 20 Haziran'da satacak!

Eskidji Müzayedecilik ’in, 20 Haziran Salı Saat 14.00'te düzenleyeceği açık srtırmada, Şekerbank’ın 62 ilde 583 adet İhtiyaç Fazlası Gayrimenkulü satışa sunuluyor.

şekerbank Halit Haydar Yıldız Haberi

şekerbank Halit Haydar Yıldız


Şekerbank tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şekerbank T.A.Ş. Genel Müdürlük görevini yürüten Sayın Meriç Uluşahin 31 Mart 2014 tarihi itibarıyla emekli olarak görevinden ayrılmış olup boşalacak olan Genel Müdürlük görevine Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun onayına bağlı olarak, halen Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan Halit Haydar Yıldız'ın atanmasına Yönetim Kurulumuzun 26 Mart 2014 tarihli toplantısında karar...