02 / 06 / 2024

Şekerlisoy turizm yatırımları

Şekerlisoy turizm yatırımları

Şekerlisoy Şirketler Topluluğu, turizm ve inşaat sektörüne odaklanmaya karar verdi. Şirket, 5 yıl içinde gayrimenkul ve turizm sektörüne 300 milyon lira yatırım yapmaya hazırlanıyor.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anja Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Seher Allar tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Point Global Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Küçükçekmece’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Yaşar Bilir ve Zeynel Abidin Yalçın ortaklığında kuruldu.

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ceytur Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Cihat Yalçın tarafından kuruldu.

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkheion Gayrimenkul Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ozy İnşaat Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Orkunoğlu tarafından kuruldu.

Şekerlisoy turizm yatırımları Haberi

Şekerlisoy turizm yatırımları

Temelleri Elazığ’da atılan ve sağlık, inşaat, turizm, tarım, gayrimenkul ve enerji olmak üzere 6 sektörde faaliyet gösteren Şekerlisoy Şirketler Topluluğu, turizm ve inşaat sektörüne odaklanmaya karar verdi. Bu kararın arkasında şirketin 28 yaşındaki genç CEO’su Onur Şekerlisoy var. 5 yıl içinde gayrimenkul ve turizm sektörüne 300 milyon lira yatırım yapmaya hazırlanan Şekerlisoy, ufak çaplı birkaç projenin ardından bu alandaki ilk ciddi adımını Mersin’de attı. Mersin Erdemli’de rezidans ve otelden oluşan 100 milyon liralık Athena projesine başlayan şirket, bu markayı tüm yatırımlarında kullanıp Türkiye’ye yayacak. 

Onur Şekerlisoy, gayrimenkul ve turizmdeki ilk büyük işlerine Mersin’de başladıklarını belirterek, “Bu proje için 2.5 yıl hazırlandık ve logonun tasarımından şantiyeye kadar her ayrıntısıyla ilgilendim” dedi. Turizmde hayalinin çok büyük olduğunu söyleyen Şekerlisoy, “Şu anda topluluk...