18 / 05 / 2024

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Günay tarafından 9 milyon 900 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ocak'ta Kadıköy, Bağdat Caddesi, Raifbey Apartmanı'nda kuruldu.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaplankaya Nar Kondo Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 386 bin 914 TL sermaye bedeli ile Emrah Güney ve Kadri Çıtmacı ortaklığında kuruldu.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eser Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'den Beçet Bayrak tarafından kuruldu.

Amaç Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Amaç Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Can Akpınar ortaklığında kuruldu.

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akpınar Dizayn İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Akpınar tarafından kuruldu.

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Biga Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Büyükçekmece’de   100 binTL sermaye bedeli  ile Ayşenaz Özlü tarafından  kuruldu.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Salih Aygün İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Aygün tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi

Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Yüksel Günay tarafından 9 milyon 900 bin TL'lik sermaye ile 31 Ocak'ta kuruldu. 


Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat tesisat ve taahhüt işleri yapmak her nevi müsatakil vetoplu meskenler inşa etmek konusuyla ilgili fizibilite etüdleri ve yatırım projeleri hazırlamak arsa arazi ve bina alım satım işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Şekerpınar İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Bağdat Caddesi, Raifbey Apartmanı, No:104...