29 / 04 / 2024

Şekil İnşaat altyapı hizmeti

Şekil İnşaat altyapı hizmeti

Sıhhi tesisat ve altyapı işleri yaptıklarını söyleyen Şekil İnşaat firma sahibi Mehmet Gönül, 2011 yılından bu yana Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) firmalara hizmet verdiklerini kaydetti.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirbulut Yapı Malzemeleri İnşaat Altyapı Madencilik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ümit Aşgenaz tarafından kuruldu.

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yalın Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ceylan Yalınkılıç tarafından kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçat İnşaat Altyapı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Sünbül tarafından kuruldu.

TOKİ Kayabaşı gecekondu önleme bölgesi altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayabaşı  Başakşehir İlçesi Kayabaşı Gecekondu Önleme Bölgesi Batı Kısmı Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Esenler altyapı inşaatı ihalesi yarın!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İFM'nin altyapı ihalesi Yıldızlar İnşaat'ın! 

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin, “altyapı tamamlama” ihalesi “21b” usulüyle yapıldı. 509 milyon TL'lik ihale Yıldızlar İnşaat’a verildi...

Senegal'de SENCON 2020 başladı!

Batı Afrika ülkesi Senegal'de, 20 Türk şirketinin katıldığı SENCON 2020 (Uluslararası İnşaat, Altyapı ve Yenilenebilir Enerji) Fuarı başladı.

Umir İnşaat Altyapı Hafriyat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umir İnşaat Altyapı Hafriyat Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Aşgenaz tarafından kuruldu. 

Şekil İnşaat altyapı hizmeti Haberi

Şekil İnşaat altyapı hizmeti

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi çarşı merkezinde kurdukları firmalarında sıhhi tesisat ve altyapı işleri yaptıklarını söyleyen Şekil İnşaat firma sahibi Mehmet Gönül, 2011 yılından bu yana Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) firmalara hizmet verdiklerini kaydetti. 


Temiz ve atık su borusu, boya, tamirat fayans, polietilen boru kaynağı ve tel çit işleri yaptıklarını anlatan Gönül, inşaat malzemeleri satışlarının da olduğunu bildirdi. Osmaniye OSB'de bu hizmetleri veren tek firma olduklarını ifade eden Gönül, "Toplam 10 kişilik bir ekibimiz var. İki katlı binamızda toplam 180 metrekare alanda faaliyet gösteriyoruz" dedi. 


"Bazı ek parçaların üretimini yapmayı planlıyoruz" 


Gönül, 'Önümüzdeki dönem hedeflerinden de bahseden Mehmet Gönül, bazı ek parçaların üretimini yapmayı planladıklarını vurguladı. Elektrofizyon parçalarının üretimini yapabilmek için çalışmalarımız var.' dedi. 



Dünya...