02 / 05 / 2024

Şekip Karakaya ne iş yapar

Şekip Karakaya ne iş yapar

2014 yılının en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri arasında 10. sırada yer alan Şekip Karakaya kimdir? Şekip Karakaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şekip Karakaya...

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Ahmet Süleyman Karakaya hangi okuldan mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda, Riskin Erken Saptanması Komite Üyesi olan Türk iş insanı Ahmet Süleyman Karakaya, nerede doğdu? Hangi bölümde okudu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Ahmet Süleyman Karakaya ile ilgili merak edilen her şey...

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akıllı Kentler Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Şekip Karakaya ve Eser Karakaya ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

Karakaya Baraj Gölü turizme kazandırılıyor!

Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (KAYHİB)tarafından, Karakaya Baraj Gölü’ne sınırı olan ilçelerdeki bazı mahallelerde kanalizasyon hattı yapımı için çalışmalara başlandı.

Malatya Karakaya'ya 8.5 milyonluk yatırım!

'Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği'(KAYHİB)tarafından, Karakaya Baraj Gölüne sınırı olan ilçelerdeki bazı mahallelerde kanalizasyon hattı yapımı için çalışmalara başlandı.

Şekip Karakaya kimdir?

2014 yılının en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri arasında 10. sırada yer alan Şekip Karakaya kimdir? Şekip Karakaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Şekip Karakaya...

Kentsel dönüşüm altyapı sorunlarına çözüm olabilecek mi?

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı? Mülk sahiplerinin hakları nasıl korunabilir? Wise TV’ye konuşan Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya kentsel dönüşümde gelinen noktayı ve yapılması gerekenleri anlattı.

Körfez Köprüsü için Japonya'dan özel ekip geliyor!

Körfez Köprüsü'nde kopan halatları bu ay sonunda Japonya'dan gelecek özel ekip sökecek. Bu hattın sökümü son derece riskli olduğundan, bir süre İzmit Körfezi'ne giriş çıkışlar da kapatılacak

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı?

Kentsel dönüşüm çarpık kentleşmeye çözüm olacak mı? Mülk sahiplerinin hakları nasıl korunabilir? Yatırımcılar hangi yolu izlemeli? Sampaş Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya konuyla ilgili konuştu..

İşte Adana kentsel dönüşüm projesinin detayları!

Sampaş AŞ.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, Adana'da 1078 dönüm alan üzerine yapılıp kentin en gözde semti olması planlanan 13 bin konut ve iş yerinin yer aldığı Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tanıttı.

Şekip Karakaya kentsel dönüşüm çalışmaları için önerilerde bulundu!

Türkiye'de ''akıllı kent'' konseptini ilk uygulayan firmalardan olan Sampaş yerel yönetimlere daha modern kentler kurmak üzere yazılım tasarımından, eğitimden işletime ve kurulumuna kadar çalışmalar yapıyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'tan Perpa'da kentsel dönüşüm açıklaması!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ve Sanpaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ile “Kentsel Dönüşüm” panelinde dönüşüm çalışmalarıyla yenilenen Kağıthane’yi anlattı.

Şekip Karakaya ne iş yapar Haberi

Şekip Karakaya ne iş yapar

Şekip Karakaya kimdir?

Şekip Karakaya, 2014 yılının en çok gayrimenkul vergisi ödeyenleri arasında 10. sırada yer alıyor.


Şekip Karakaya, 1953 yılında Adana'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana'da yaptı. Daha 13 yaşında iken babasına ait açık hava sinemasını 10 yıl boyunca işletti. 


Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat - Maliye Bölümünden 1974 yılında mezun oldu. 1975-1976 yıllarında, İşletme İktisadi Enstitüsü'nde lisansüstü bir çalışma yaptı. Profesyonel meslek hayatına Sabancı Holding Bünyesindeki kuruluşlarda başladı. 1981 yılında, Sampaş Bilişim ve İletişim Sistemleri AŞ'yi kurdu.

Henüz bilgisayarın "IBM" markası ile özdeşleştiği bir dönemde, Sampaş'ın Türkiye'de ilk defa donanım satışı dışında yazılım, eğitim, servis ve destek faaliyetleri ile müşteri memnuniyetini hedefleyen anahtar teslimi çözüm sağlayıcı firma olmasını sağladı. Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile başlayan "Girişimcilik, Bilişim ve...