17 / 05 / 2024

sekizinci Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı

sekizinci Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı

8. GAYRİMENKUL YAZLIK EVLER FUARI ve ARAP - TÜRK GAYRİMENKUL ZİRVESİ eş zamanlı olarak 19 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında Hilton Convention Center’ da düzenleniyor.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Yazlık evlerini kiraya verenler dikkat!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz, yazlık kiralamalarını kaleme aldı. 

Hangi ilçelerde yazlık ev fiyatları uçtu?

Uzun zamandır Türkiye’nin gözde tatil mekanı olan Bodrum, yazlık ev piyasasında rasyonel olmayan bir artış sergiledi. EVA Gayrimenkul Değerleme Direktörü Filiz Akkaya, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki yzlık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı? İşte yazlıkta gözde bölgeler...

Dövizdeki artış yazlık satışlarını da etkiledi!

Uluslararası gayrimenkul franchising şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, dövizde yaşanan artış sebebiyle yazlık satışlarının durgunlaştığını belirtti.

Turizmin hareketlenmesi Ege ve Akdeniz'deki yazlık fiyatlarını artırdı!

TSKB Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Maya, "Turizmde hareketliliğin başlamasıyla Ege ve Akdeniz'deki yazlık fiyatlarının normal gayrimenkullerden daha fazla arttığını, bu artış oranının yer yer ortalamanın 2-3 katına kadar ulaştığını görüyoruz" dedi.

Gayrimenkul yatırımlarında rota yazlık bölgelere kaydı!

Yaz aylarında gayrimenkule yatırım yapanların rotası yazlık bölgelere kaydı. Bodrum, Çeşme, Kuşadası’nda yeni projelerle rekabet artarken İstanbul’da Silivri ve Şile gözde bölgeler arasında.

Yazlık ev alacakların gözde bölgeleri İzmir, Antalya ve Didim!

Yaz mevsiminin geç gelmesine rağmen yazlık bölgelerde hareketliliğin başladığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, bu yıl en çok talep gören yazlık bölgeler arasında Antalya, Didim ve İzmir’in yer aldığını söyledi.

Yazlık alacaklar dikkat!

ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yazlık bölgelerdeki satışların arttığına dikkat çekerken yazlık satın almak isteyenlere uyarılarda bulundu. Atalay, “Yazlık yatırımı yaparken duygusal değil gerçekçi düşünün” dedi.

Muğla'da yazlık konut piyasası yükselişte!

EVA Gayrimenkul Değerleme, Muğla'da yazlık konutların çevre verileri ve gelişimlerini inceleyerek yazlık konut değerlerini ve beldelerdeki fırsatları ortaya koyuyor.

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Yatırım için yazlık alınır mı?

Gayrimenkul uzmanları, yaz dönemlerinin en çok tartışılan konularından olan ‘yazlık alma’ fikrinin yatırım için iyi bir araç olmadığı görüşünde.

sekizinci Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı Haberi

sekizinci Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı

8. Gayrimenkul Yazlık Evler Fuarı ve Arap - Türk Gayrimenkul Zirvesi eş zamanlı olarak 19-20 Nisan 2014 tarihleri arasında Hilton Convention Center’da düzenlenecek. Türkiye’nin tek satış odaklı, alıcı-satıcı ve yatırımcıyı buluşturan fuarı, sadece 40 Konsept firmanın katılımı ile düzenlenecek.


Körfez Ülkelerinden 200’ün Üzerinde Alıcı


Özellikle körfez ülkeleri Katar,Kuveyt, Bahreyn, Abu Dhabi, Umman,Ürdün, Suudi Arabistan , Dubai  olmak üzere Azerbaycan,Fas, Mısır, İran ve Irak’dan gelecek seçkin yatırımcı ve acentalar Fuarı ziyaret edecek.Katımları konfirme edilen bazı yatırımcı grup ve firmalardan bazıları ise;


Project Management&Development C.O (Suudi Arabistan)  Arabian Homes (Suudi Arabistan)  First Qatar Real Estate Development (Katar) Gulf Real Estate Dev.Co. Wll (Katar) Global Investment House (Kuveyt) Kuwait National Real Estate Services&InvestmentCo.(Kuveyt) Kuwait Finance House (Kuveyt) Al Emaar International Group(Abu Dhabi) Al Qudra Real...