14 / 05 / 2024

Selahaddin Eyyü Karataş

Selahaddin Eyyü Karataş

Fevvare Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Süheyl Erkam Karataş, Selahaddin Eyyü Karataş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de Başakşehir, Yeşil Vadi Caddesi, Metronom AVM'de kuruldu

TOKİ Şanlıurfa Eyyüpnebi başvuruları bugün başladı!

TOKİ Şanlıurfa Eyyüpnebi projesinde yer alan 83 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan’la birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret etti. Ekinci, Eyyübiye’ye yapılacak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustafa Karataş İnşaat Hafriyat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karataş tarafından kuruldu. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi'nde yer alan bazı mahallelerdeki bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı!

Mersin İli, Tarsus İlçesinde Tesis Edilecek Doğal Gaz Depolama Tesisi İçin Adana Karataş'ta acele kamulaştırma kararı alındı..

Eyyübiye On İkiler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediyesi On İkiler Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarının startını verdi. 12 blok olarak inşa edilecek projede 334 adet konut, 77 adet iş yeri ve 2 adet ticari alan yer alacak. 

Eyyübiye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye’de değişimin başlangıcı olacak kentsel dönüşüm için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 33.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Encümeni Başkanlığı, Eyyübiye'deki gayrimenkulünü ihale usulü ile satıyor. İhale, 10 Ağustos Perşembe günü gerçekleşecek..

Şanlıurfa Eyyübiye'ye yeni mesire alanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eyyübiye'de yeni bir mesire alanı inşa ediyor.

Deniz Karataş yeni imar yönetmeliğini değerlendirdi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ni değerlendirdi.

Şanlurfa Eyyübiye'ye gençlik külliyesi inşa ediliyor!

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen gençlik külliyesini inceledi.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Türbesi restore ediliyor!

İnanç turizminin önemli merkezlerinden Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki Hazreti Eyyüp, eşi Hazreti Rahime Hatun ile Hazreti Elyasa'nın türbelerinde restorasyon yapılıyor.

Adana Karataş'a engelsiz yaşam merkezi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Vali Mahmut Demirtaş ile birlikte Karataş’ta hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’ni inceledi.

Selahaddin Eyyü Karataş Haberi

Selahaddin Eyyü Karataş

Fevvare Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Süheyl Erkam Karataş, Selahaddin Eyyü Karataş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Fevvare Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü restoran lokanta cafe müzikli müziksiz eğlence yerleri...otel motel pansiyon tatil köyü kamping dinlenme evleri..işletmek kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Fevvare Turizm Ticaret Anonim Şirketi adres: Başakşehir, Yeşil Vadi Caddesi, Metronom AVM, No:1 Kat:2...