10 / 05 / 2024

Selahaddin-i Eyyübi Parkı açıldı mı

Selahaddin-i Eyyübi Parkı açıldı mı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern sosyal yaşam projesi olarak tasarlanan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkın temel atma törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de katıldı...

Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park ihalesini alan şirket belli oldu!

İstanbul Tuzla’da yer alan ve daha önce birçok kez Formula 1’e ev sahipliği yapan İstanbul Park'ın ihalesini alan firma belli oldu. İhaleye tek başına giren Can Bilim Eğitim Kurumları A.Ş., pistin 30 seneliğine işletme hakkına sahip oldu.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Hakkari Yüksekova'da Emlak Danışmanlığı kursu verildi!

Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Odası ile Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 36 kursiyere, Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

İşte Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu bugün köşesinde "Roma Parkı'na yapılacak sosyal tesis işte bu" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanıyor!

Haliliye sınırları içerisinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesi'ndeki Selahaddin-i Eyyubi Parkı tamamlanmak üzere. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yeşil alan çalışması yaptığı park, kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacak.

Sakarya Skate Park açılış için gün sayıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi spor dallarındaki yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Şehirde her geçen gün ilginin arttığı kaykay ve paten sporları için Kent Park’a Kaykay Pisti (Skate Park) inşa ediliyor.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Keçiören Kanuni Park'ta büyük dönüşüm devam ediyor!

Keçiören Belediyesi, Aşağı Eğlence Kanuni Parkı'na çocuk oyun seti, fitness aleti, sentetik çim halı, kauçuk kaplaması, tel örgü, kamelya, bank, masa, şelale ve havuz ekipmanları yapımını sürdürüyor.

Şanlıurfa projelerinde son durum ne?

sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde temelini attığı 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında ve 120 Dönümlük GAP Vadisi 1. Etap Projesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yenice Kapalı Spor Salonu'nun temeli atılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkı, GAP Vadisi Projesinin 1. Etabı ve Yeni Modern Mezbaha'nın açılışının ardından şimdi de 250 Kişi kapasiteli çok amaçlı Spor salonunun temelini atıyor.

Şanlıurfa Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Ahmet Yesevi Mahallesine yaptırılan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkı’nın temeli, gerçekleştirilen törenle atıldı. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi’ye bölgede yapılan dev park için teşekkür etti.

Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nın temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern sosyal yaşam projesi olarak tasarlanan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkın temel atma törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi de katıldı...

Selahaddin-i Eyyübi Parkı açıldı mı Haberi

Selahaddin-i Eyyübi Parkı açıldı mı


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından modern sosyal yaşam projesi olarak tasarlanan 80 Bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi Parkın temel atma törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe Belediye Başkanları ve  STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Temel atma töreni öncesinde alana gelen Başkan Nihat Çiftçi, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Tören alanında vatandaşlarla sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi'ye mahalle sakinleri tarafından bölgede yapılan dev park için teşekkür edildi.


KADIN VE ERKEKLER İÇİN KAPALI YÜZME HAVUZU YAPILACAK


Törende açılış konuşmasını yapan Başkan Nihat Çiftçi, Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nın Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diledi.


Konuşmasının başında Selahaddin-i Eyyübi Parkı'nın sosyal bir yaşam alanı olduğunu söyleyen Başkan Çiftçi,...