05 / 05 / 2024

Selahattin Ceylan

Selahattin Ceylan

Güneşli Kurtdereli Mehmet İlköğretim Okulu sınıf öğretmenlerinden Neslihan Karadavut, öksüz öğrencilerinin yaşadığı harabe evi yenilemek için güzel bir proje başlattı

Mehmet Ceylan, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcılığına Fatih Çiftçi, Kalkınma Bakan Yardımcılığına da Yusuf Coşkun getirildi.

Düzce Selahattin Olcar Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Asar Suyu Deresi Yenileme Projesi kapsamında yapımı devam eden Selahattin Olcar Köprüsü’nde aynı zamanda Terminal bağlantısı olması nedeniyle köprünün ulaşım düzenlemesi de aynı anda yapılıyor.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık!

Ceylan İnşaat Zer Bostancı satılık daire tipleri 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Fiyat listesi henüz açıklanmayan projede 62 tane daire ve 2 tane ticari birim bulunuyor.

Ceylan İnşaat Zer Bostancı projesinde ön talep toplanıyor!

35 yıllık tecrübesiyle birçok önemli projeyi başarıyla hayata geçiren Ceylan İnşaat, Bostancı’da inşa edeceği Zer Bostancı için ön talep toplamaya başladı

Ceylan Bodrum Gümüşlük'ten 2 lüks villa aldı!

Ceylan, gayrimenkul sektöründe büyümek için emin adımlar atıyor. Kazandığı yatırımları ev alarak değerlendiren Ceylan, bu kez gözünü Bodrum'a dikti. Sanatçı, Gümüşlük'ten kendisine 2 adet lüks daire satın aldı.

Selahattin Düzbasan: Türkiye’nin en uzun viyadüklerini yaptık!

Ilgaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Düzbasan, “Bu ülke hepimizin. Bu ülkenin değerlerine hepimizin sahip çıkması lazım. Herkes elinden geleni yaparsa ülke daha aydınlık olacaktır” dedi.

Afyonkarahisar Ceylan Termal'de 9 bin TL'ye devremülk!

Afyon Ceylan Ceylan Termal Tesisleri Gazlıgöl mevkiinde yükseliyor. Ceylan Termal'de devremülk fiyatları 9 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim!

Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü'nde dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo daire olarak 2 tip devremülk daire bulunuyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü iletişim bilgileri 0272 273 72 71 olarak belirlendi.

Afyon Ceylan Termal Tatil Köyü'nde satılık devremülk!

Ceylan Termal Tatil Köyü dubleks taş termal villa ve 1+1 stüdyo dairelerden meydana geliyor. Ceylan Termal Sağlıklı Yaşam Köyü Afyonkarahisar Gazlıgöl'de yükseliyor.

Sancaktepe Kenan Ceylan parkı açıldı!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in talimatıyla dört bir yanı park ve bahçelerle donatılan Sancaktepe, yeni bir parka daha kavuştu. Sancaktepe Belediyesi tarafından yaptırılan Şehit Astsubay Kenan Ceylan parkı hizmete açıldı.

Ceylan İnşaat Zer Göztepe projesine başlayacak!

Tümexpo Fuarı’nda sektörü değerlendiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, " Bostancı’daki konut projemiz olmak üzere Zer Göztepe gibi yeni projelerimizi de birer birer hayata geçireceğiz.” dedi.

Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi'nin diyaliz ünitesi açıldı!

Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi’ne kurulan diyaliz ünitesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Selahattin Seyis kimdir?

İnşaat Mühendisi Selahattin Seyis kimdir? Selahattin Seyis bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selahattin Seyis, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Selahattin Seyis..

Selahattin Ceylan Haberi

Selahattin Ceylan

Önce okulda başlayan projeye zamanla tüm Güneşli destek verdi ve Balıkçı ailesi bir ayda yeni bir eve kavuştu. Okul müdürü Selahattin Ceylan bu kadarla kalmayıp çalışmayı seneye gönüllü aile projesine dönüştürmeyi düşündüklerini söylüyor.


Bağcılar Güneşli'de yaşayan Balıkçı ailesinin aslında acıklı bir hikâyesi var. Anne dört yıl önce vefat etmiş, ölmeden önceki son iki yılını da felçli geçirmiş. Ondan iki yıl sonra da çocuklarına bakan anneanne vefat etmiş. Baba oto boyacılığı yapıyor ama geliri iyi değil, bir yandan da eski dükkânından kalan vergi borçlarıyla boğuşuyor. Üç çocuktan 16 yaşındaki Derya aile bütçesine yardımcı olabilmek için okulu lise birde terk etmiş. Ortanca kardeş 7. sınıfa gidiyor. En küçük kardeş Kübra ise aynı okulda özel eğitim sınıfında okuyor. Yaşadıkları evin durumu gerçekten içler...