02 / 05 / 2024

Selahattin Keten projeleri

Selahattin Keten projeleri

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti.

Selahattin Keten'e Cemil Candaş'ın öldürülmesi davasında tahliye!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesine ilişkin davada, Keten inşaat sahiplerinden Selahattin Keten'in arasında bulunduğu 3 tutuklu sanığın tahliye edilmesine karar verildi. 

Ankara'da lüks konut projeleri yoğunlaşmaya başladı!

Sürekli değişen ve gelişen Başkent Ankara’da, lüks konut projeleri kuzey aksında yoğunlaşmaya başladı. İntegra Yapı İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Uslu yatırımları değerlendirdi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten adliyeye sevk edildi!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Keten'den 2 yeni proje: Papilio Bomonti ve Cihangir Cennet!

Keten Grup'un yeni projeleri Keten Papilio ve Keten Cihangir Cennet için satışlar sürüyor....

Türkiye'de kentsel dönüşüm plansız yapılıyor!

Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, şu anda plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştirildiğini belirtti. Keten, kentsel dönüşümün ada bazında imarlar verilerek yapılması gerektiğini vurguladı.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

Selahattin Keten: Ehil olmayan müteahhitler sektöre zarar veriyor!

İnşaatta ehil olmayan müteahhitler sektörü olumsuz etkiliyor. Yeterli bilgi, donanım ve deneyime sahip olmayan kendilerine özgün bir tasarımları bulunmayan taklit ederek iş yapan müteahhitler sektörde haksız rekabet yaratıyor ve sektöre zarar veriyor.

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme oldu!

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, Türkiye'de 6 milyonun üzerinde çürük bira olduğuna işaret ederek kentsel dönüşümdeki aksaklıkları eleştirdi.

Selahattin Keten: Kentsel dönüşüm süreci plansız ilerliyor!

Kentsel dönüşümü ilk başlatan firmalardan biri olduklarım anlatan Keten İnşaat Başkanı Selahattin Keten, Kentsel dönüşüm sürecinin plansız ilerlediğini, alt yapı sorununun çözülmeden kentsel dönüşümün başarıya ulaşamayacağını söyledi.

Keten İnşaat'tan çevreye destek!

Çevreye duyarlı yaklaşımıyla 38 yıldır semt dokusuna uygun binalar yapan Keten İnşaat’ın Başkanı Selahattin Keten, “Eviniz Kadar Ormanınız Olsun!” projesi ile yeşil alanların artmasına ve erozyonla mücadeleye destek veriyor.

Keten Grup basın toplantısı 20 Mayıs'ta düzenlenecek!

Keten Grup projeleri hakkında bilgi vereceği bir basın toplantısı düzenliyor. Toplantı 20 Mayıs 2015 tarihinde Haribiye Açık Hava'da düzenlenecek. Kerem Görsev Trio & Ernie Watts, Keten Grup'un 38. yılına özel konser verecek.

Selahattin Keten projeleri Haberi

Selahattin Keten projeleri

2014 yılının Keten İnşaat ve inşaat sektör için yoğun ve verimli geçtiğini fakat 2015 yılının daha durgun olacağım söyleyen Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Selahattin Keten, durgunluk tehdidiyle kentsel dönüşüm sayesinde mücadele edilebileceğini ifade etti. 


Seçim dönemine girilmesi, ekonomik büyümenin yavaşlaması, ailelerin kredi borçluluk oranlarının artması gibi pek çok nedenle durgunluk yaşanabüeceğini belirten Keten, "Türkiye konut pazarım mercek altına alan araştırmalar ve uzmanları özel sektörün kentsel dönüşümde daha fazla yer alması gerektiğini ortaya koyuyor. Kentsel dönüşüm yasasıyla talepte artış olduğunu gözlüyoruz, bunlar piyasaya yansımaya başladı. İşte bu taleplerin süreklilik arz etmesi için hem devlet ve yerel idareler eliyle dönüşüm desteklenmeli, hem de özel sektör dönüşüm projelerinde yer almak için daha hevesli olmalı" dedi. 


TEMA'YA DESTEK 


Satışı devam eden konut projeleri Keten Evleri'nde...