18 / 05 / 2024

Selahattin Meriç biyografi

Selahattin Meriç biyografi

Selahattin Meriç, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Selahattin Meriç kimdir? İşte Selahattin Meriç'in biyografisi...

Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı!

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Candaş'ın öldürülmesiyle ilgili mahkemeye sevk edilen Rıza Keten ve Selahattin Keten tutuklandı.

Rıza Keten ve Selahattin Keten gözaltına alındı!

Keten İnşaat'ın sahipleri Rıza Keten ve Selahattin Keten, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti kapsamında gözaltına alındı.

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Meriç İnşaat Gayrimenkul Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Murat Çomak ve Gülbet Demircikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selahattin Varan: İzmir'de kentsel dönüşüm acil olmalı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir Karaburun açıklarında meydana gelen depremin ardından, yapıların depreme karşı güvenli hale getirilmesi gerektiğine dikkat çekti...

Sibel Meriç Beverly Hills'e taşındı!

Şarkıcı Sibel Meriç Amerika'nın Beverly Hills bölgesine yerleşti. Beverly Hills'te havuzlu bir ev kiralayan Meriç, Kylie Jenner'a komşu oldu.

Meri imar planı nedir?

"Açıklanamayan husularda meri imar planı geçerlidir." gibi imarla ilgili birçok hükümde geçen meri imar planı ne anlama geliyor?

Of Meriç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of Meriç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ömer Faruk Meriç ve Ali Onur Meriç ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Edirne Meriç'e 5 bin 800 metrelik meydan yapılacak!

Edirne Meriç'te 5 bin 800 metrelik alan kamuya açılarak meydana dönüştürülecek. Proje dahilinde bazı dükkanlar istimlak bedeli karşılanarak yıkılacak.

Meriç Mrc Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Mrc Yapı Denetim Limited Şirketi Tolga Sevecan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı Turgut Yılmaz'a 80.9 milyon TL'ye satıldı!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ünlü işadamı Selahattin Beyazıt’ın yalısı “Prenses İkbal Monheim”, icradan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın kardeşi ünlü işadamı Turgut Yılmaz’a satıldı. Turgut Yılmaz, yalıya 80 milyon 873 bin lira ödedi.

Edirne Meriç Ziraat Odası'na yeni hizmet binası!

Edirne'de üreticilere daha iyi koşullarda hizmet verebilmek için yeni hizmet binası inşa edilecek. Edirne Meriç Ziraat Odası (MZO) Başkanı Ömer Ergin, eski binanın taşınacağını söyledi.

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Drops Parfümeri Kozmetik İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alyounes ve Malaa Alrefaeı ortaklığında kuruldu.

Eyüp Ferit Meriçten Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Ferko Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten’in çağdaş nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla yapımını başlattığı ‘Ferit Meriçten Ortaokulu’nun temel atma töreni geniş kapsamlı bir protokol katılımı ile gerçekleştirildi.

Selahattin Meriç biyografi Haberi

Selahattin Meriç biyografi

Selahattin Meriç kimdir?

CHP Parti Meclisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında Genel Merkezde toplandı. Basına kapalı olarak yapılan toplantıda, belediye başkan adayları belirlendi. CHP'nin 2014 yerel seçim listesine göre Gaziosmanpaşa Belediye Başkan adayı Selahattin Meriç oldu. Peki Selahattin Meriç kimdir?


Selahattin Meriç biyografi..

11 Kasım 1966 tarihinde Yunanistan Dedeağaç’ta dünyaya geldi. İlköğrenimini tamamladıktan sonra orta öğrenim için Batı Trakya’dan Türkiye’ye gitti. İstanbul Büyük Çekmece Ortaokulu’ndan mezun oldu.

Lise öğrenimini Gaziosmanpaşa Plevne Lisesi’nde, yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamladı. 


Daha öğrencilik yıllarında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Gençlik Kolları ile başlayan sivil toplum örgütleri ile çalışmaları halen birçok kuruluşta devam etmektedir. 


Bunlar sırasıyla;

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinde 3 yıl Gençlik Kolları Genel Başkanlığı, 2 yıl Gaziosmanpaşa şubesi denetim kurulu üyeliğinden sonra, 2 yıl genel sekreterlik...