19 / 05 / 2024

Selahattin Minsolmaz akp

Selahattin Minsolmaz akp

Haliç Kongre Merkezi'nde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan; 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Selahattin Minsolmaz kimdir? İşte Selahattin Minsolmaz...

Tapu ve imar kanunlarında değişiklik teklifi komisyonda kabul edildi!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ve bazı AK Parti'li milletvekili arkadaşlarının Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda kabul edildi...

Tapu ve imar kanunlarında değişiklik teklifi komisyonda!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz'ın da imzasının bulunduğu Tapu Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin görüşmelerine Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonunda başlandı.

Kırklareli TOKİ projesinde inceleme!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Üsküp beldesinde inşaat çalışmaları sona eren TOKİ konutlarında incelemeler yaptı. 

Selahattin Gürkan kimdir?

2019 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçilen ve hali hazırda Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Selahattin Gürkan kimdir?

Kırklareli Vize'ye yeni hastane geliyor!

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Vize'ye 30 yataklı yeni hastane yapılacağını söyledi. Yeni devlet hastanesinin yapımı 19 Temmuz'da ihale edilecek.

Hava Kent Akpınar ne zaman bitecek?

Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu olan Hava Kent Akpınar projesi KİPTAŞ ya da Emlak Konut GYO ile kat karşılığı yapılacak. Projede teslimler Haziran 2019 yılında yapılacak...

Hava Kent Akpınar satılık daire!

300 konutluk proje plan Hava Kent Akpınar satılık daire fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje havacılık personeline özel uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Hava Kent Akpınar fiyat!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, havacılara özel 300 konutluk projeye başlayacak. Hava Kent Akpınar fiyat listesi 150 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Hava Kent Akpınar fiyatları!

Hava Kent Yapı Kooperatifi İstanbul Akpınar'da 300 konutluk yepyeni bir projeye imza atıyor. İşte, Hava Kent Akpınar fiyatları...

Hava Kent Yapı'dan Akpınar'a havacılara özel 300 konutluk proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, 3. havalimanı bölgesi Akpınar'da havacılara özel 300 konutluk projeye başlıyor. Proje Emlak Konut ya da KİPTAŞ ile kat karşılığı yapılacak...

Bursa Akpınar Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin ruhsatı verildi!

Bursa Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ofisinin ruhsatı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi.

Çankaya Akpınar'daki heyelanzedeler arazi bekliyor!

Akpınar Mahallesi 2011’de heyelanla sarsıldı, 8 apartman büyük zarar gördü. Vatandaşlara yeni evler yapılması için tahsis edilen arazi CHP’li Çankaya Belediyesi’nce satıldı.

Selahattin Minsolmaz akp Haberi

Selahattin Minsolmaz akp

Selahattin Minsolmaz kimdir?

Selahattin Minsolmaz, 1970 yılı Kırklareli doğumlu. İlköğrenimini Ziya Gökalp İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimini de 1987 yılında Kırklareli Atatürk Lisesi'nde bitiren Selahattin Minsolmaz, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu.


Üniversite öğrenimini 1991 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, İnşaat Fakültesi-Harita Mühendisliği Bölümü'nden mezun olarak ve aynı yıl İTÜ İnşaat Mühendisliği Anabilim dalında yüksek lisans öğrenimine başlayarak, mastırını 1995 yılında Ulaştırma Mühendisliği alanında Yüksek Mühendis olarak tamamlamıştır.


Meslek hayatının ilk döneminde İstanbul'da; STFA İnşaat şirketinde; GAP İdaresi kontrolündeki "GAP(Güneydoğu Anadolu Projesi)", DSİ Genel Müdürlüğü kontrolündeki "Melen Çayı Projesi", İstanbul Büyükşehir Belediyesi kontrolündeki "İstanbul Gecekondu Önleme Projesi", SEKA kontrolündeki "Dalaman Atıksu Arıtma Tesisleri Deniz Deşarjı" gibi önemli ülke projelerinde şantiye ve proje mühendisi olarak çalışmıştır.


Askerlik hizmetinin hemen sonrasında Lüleburgaz...