05 / 05 / 2024

Selahattin Taş

Selahattin Taş

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Selahattin Taş tarafından 5 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta kuruldu.

117 yaşında ev hayaline kavuştu!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem ile kerpiç evini kaybeden 117 yaşındaki Selahattin Taştan yeni evine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıranlar Turizm Otelcilik Halıcılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Taşkıran tarafından 20 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Fatih, Hocapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Batın Turizm Taşımacılık Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Beyoğlu, Emekyemez Mahallesi, Yolcuzade İskender Caddesi'nde kuruldu.

Selahattin Beyazıt'ın yalısı icradan satışta!

Galatasaray Kulübü eski başkanı işadamı Selahattin Beyazıt'a ait Prenses İkbal Monheim Yalısı (Neslişah Sultan Yalısı) icradan satışa çıktı. Yalı için belirlenen bedel 80 milyon 873 bin lira.

Karat Rezidans'ta satışlar başladı!

Yaşamkent'te yüzde 80'i tamamlanan Karat Rezidans'ta satışlara başladıklarını belirten Selahattin Karataş, sektörde 28 yıldan beri faaliyet gösteren firmalarının bugüne kadar hiçbir zaman "yapsat" mantığıyla hareket etmediğini kaydetti.

İzmir'deki konutların yüzde 65'i risk taşıyor!

MÜSİAD'ın tertiplediği 'Kentsel Dönüşüm' seminerinde konuşan Çevre ve Şehircilik il Müdürü Selahattin Varan," Kentsel dönüşümde temel amacın halkın can güvenliğidir. Riski yok ederek şehirlerimizi yeni ve uygar geleceğe taşımalıyız" dedi.

Seha Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seha Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Denizyıldızı Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizyıldızı Otel Turizm İşletmeleri Taşımacılık Tekstil İnşaat Gıda Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Yıldırım tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Selahattin Taş tarafından 5 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Şehit Selahattin Şişman adına Çubuk'ta okul yapıldı!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 72 yaşındaki baba, 25 yıl önce Tekirdağ'da şehit olan oğlunun adını yaşatmak amacıyla okul yaptırdı. Çubuk'ta Şehit Selahattin Şişman adına okul yapıldı...

Kırşehir doğal taş sektöründe söz sahibi olmak istiyor!

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Türkiye'deki doğal taş rezervinin yüzde 4,3'üne sahip olan Kırşehir'de yatırımları arttırarak bu sektörde Afyonkarahisar ve Muğla yakalamayı hedeflediklerini söyledi....

Garanti Koza Irak'ta Selahattin Havalimanı'nı inşa edecek!

Garanti Koza, 63 yıllık inşaat müteahhitliği deneyimi ve uzman profesyonel ekibi ile Irak'ın Tikrit şehrinde Selahattin Uluslararası Havalimanı'nı inşa edecek

Emrullah Turanlı'nın Taş Yapı'da CHP'li bir gizli ortağı mı var

Selahattin Duman CHP listesine yön veren bir "parti büyüğünün" İstanbul Moda'ya, Doubletree by Hilton otelini diken müteahhitin "gizli ortağı" olduğunu ve "CHP'li ortak" iddiasında bulunduğu Taş Yapı firması, Emrullah Turanlı'ya ait olduğunu öne sürdü...

Selahattin Taş Haberi

Selahattin Taş

Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Selahattin Taş tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 19 Şubat'ta kuruldu. 


Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Emlakçılık bağ bahçe arsa ev fabrika binası almak satmak inşa etmek kiraya vermek kiralamak.


Taşlar İnşaat Taahhüt Pazarlama Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, Kıztaşı Caddesi,...