26 / 05 / 2024

selami ali mahallesi cami inşaatı

selami ali mahallesi cami inşaatı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde elami Ali Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki cami inşaatının temel kazma çalışmalarının yapıldığı alanın kenarındaki yolda çökme meydana geldi. Çökmenin meydana geldiği yolu güvenlik şeridiyle kapatıldı...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Yerli otomobilin üretileceği fabrika yakınındaki köyde arsa fiyatları zirve yaptı!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrikanın hayata geçirileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki alana komşu Gençali Mahallesi’nde ev ve arsa fiyatlarının 10 katına kadar çıktığı bildirildi.

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Fatih Dervişali Mahallesi 2552 ada 21 parsel imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 2552 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

İzmit Mehmet Ali Paşa Cami ibadete açılıyor!

İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde hayata geçirilen Mehmet Ali Paşa Merkez Camii’nin alt katı, 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde açılacak.

Fatih Müftü Ali Mahallesi nazım imar planı tadilatı askıda!

Fatih İlçesi, Müftü Ali Mahallesi, 2469 ada, 7, 8, 9, 10, 22 ve 23 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda...

Bursa Selami Efendi Tekkesi gün yüzüne çıktı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, 17’nci yüzyılda Yeşil Mahallesi’nde 3000 metrekare bahçe içine kurulan  Selami Efendi Tekkesi, ilk günkü orijinal haliyle kente kazandırdı.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Ataşehir Belediyesi'nden Yarbay Ali Tatar Parkı açıklaması!

Ataşehir Belediyesi Kayışdağı Mahallesi Yarbay Ali Tatar Parkı’nın imara açıldığı haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı.

selami ali mahallesi cami inşaatı Haberi

selami ali mahallesi cami inşaatı


İstanbul'un Üsküdar ilçesinde cami inşaatının temel kazma çalışmalarının yapıldığı alanın kenarındaki yolda çökme meydana geldi.


Alınan bilgiye göre, Selami Ali Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki cami inşaatının temel kazma çalışmalarının yapıldığı alanın kenarındaki Kuruçeşme Sokağı'nda çökme oldu. Yolun bir bölümü, inşaatın temel çukuruna doğru kaydı.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çökmenin meydana geldiği yolu güvenlik şeridiyle kapattı. Zabıta ekipleri de alanda inceleme yaptı.


İnşaatın çevresinde oturan vatandaşlar, yaşananlara tepki göstererek önlem alınmasını...