24 / 07 / 2024

Selami Arpacı kim

Selami Arpacı kim

REMAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, "Dövizdeki iniş çıkışa, iç ve dış çalkantılara takılmadan gayrimenkule yönelenler orta vadede kazanacak. Yatırımcı, 'bekle-gör' döneminde'' dedi.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Selami Arpacı: Emlak fiyatları son 2 yılda yüzde 50 arttı!

Gayrimenkulün son 2 yılda yüzde 40-50 kazandırdığını söyleyen RE/MAX Abc’nin brokeri Selami Arpacı, “Emlak, orta vadede dolar, altın ve eurodan daha fazla kazandırdı” dedi.

Selami Arpacı: Gayrimenkul orta vadede kazandıracak!

REMAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, "Dövizdeki iniş çıkışa, iç ve dış çalkantılara takılmadan gayrimenkule yönelenler orta vadede kazanacak. Yatırımcı, 'bekle-gör' döneminde'' dedi.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

Selami Selçuk kimdir?

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk kimdir? Selami Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Selami Selçuk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Selami Selçuk..

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Kim Kardashian kızına ada satın alıyor!

Kim Kardashian şimdi de Avustralya'da ada alma hazırlığında. 5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Çevre düzeni planını kim onaylar?

Çevre düzeni planları, genel arazi kullanım kararlarını belirleyen, yerleşme ve sektörler arasında ilişkiler ile koruma-kullanma dengesini sağlıyor. Peki, çevre düzeni planını kim onaylar? Çevre düzeni planı nasıl onaylanır?

Selami Arpacı kim Haberi

Selami Arpacı kim

Markalı projelerdeki 'yetkili ikinci el satış ofisleri' ile 15 yıldır piyasanın nabzını tutan REMAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, "Dövizdeki iniş çıkışa, iç ve dış çalkantılara takılmadan gayrimenkule yönelenler orta vadede kazanacak. Güvenli liman arayanların sığınacağı en önemli liman, yine gayrimenkul olacaktır" dedi. Kira getirişi hedefleyen ve birikmiş parası için fırsat kollayan yatırımcıların harekete geçeceğini düşünen Arpacı, "Yatırımcı, 'bekle-gör' döneminde. Birkaç aya kadar taşlar yerine oturur"...