19 / 05 / 2024

Selami Özel kim

Selami Özel kim

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Kanal İstanbul etrafında kim arsa kapatmış Meclis araştırsın, hodri meydan. Kuralım komisyonu araştıralım, kaç Katarlı, kaç Birleşik Arap Emirliğinden, kaç Arap sermayesi, yandaş AKP müteahhidi çıkacak,  acaba numunelik CHP çıkacak mı?" dedi...

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Alakar Mühendislik Yol Yapım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşip Ayna ve Selami Üzel tarafından kuruldu.

Hasat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Hasat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Özel ve Tomris Özel ortaklığında kuruldu. 

Ekim Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ekim Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Özel ve Tomris Özel ortaklığında kuruldu. 

Zonguldak'ta özel maden ocağında göçük: 1 ölü!

Dilaver Mahallesi'nde özel bir firma tarafından işletilen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Göçük sonucu maden işçisi Selami Yalçın (33), kömür yığınının altında kaldı.

Kamu yararı kararını kim alır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malları kamulaştırılıyor. Peki, kamu yararı kararını kim alır? İşte Kamulaştırma Kanunu esasları...

İzmir İl Özel İdaresi'nin paylaştırılacak 1.704 taşınmazının içinde 4 türbe de var!

İzmir İl Özel İdaresi'nin kanun gereği paylaştırılacak taşınmazların arasında 4 türbe olduğu ortaya çıktı. Sasa Bey, İbn-i Melek, Buğday Dede ve Yedi Kardeşler türbelerinin yeni sahibinin kim olacağı belli değil

Selami Özel kimdir?

2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel kimdir? Selami Özel inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Selami Özel, Opera Gayrimenkulü ne zaman kurdu?

Favori'nin hedefi 2020 yılı sonuna kadar 500 mağazaya ulaşmak!

Favori kuyumculuk sektörünün en büyük şirketlerinden. 1992 yılında Dr. Selami Özel tarafından kuruldu ve yıllar içinde büyük bir başarı hikayesi yazdı

Şanlıurfa İl Özel İdaresi Hazar Han'ı satıyor

Şanlıurfa İl Özel İdaresi Hazar Pasajı'nı satışa çıkardı

Kütahya İl Özel İdaresi 3 termal otel satıyor

Kütahya İl Özel İdaresi Yoncalı Kaplıcaları'ndaki 3 termal otelini satışa çıkardı

Selami Özel kim Haberi

Selami Özel kim

Selami Özel kimdir?

Selami Özel, 1943 yılı Çivril doğumlu. Ege üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde Ziraat Fakültesini bitiren Selami Özel'in asıl mesleği kuyumculuk olup; 2008 yılında gayrimenkul işine girmiştir.


2013 yılı itibariyle 100 mağazası bulunan Favori Kuyumculuk'un patronu olan Selami Özel, İtalya ve Türkiye'de bağcılık ile ilgili çalışmalarda bulunmuş, işletme ekonomi alanında doktora yapmıştır. 


Uzun yıllar kamu ve özel sektörde alanı ile ilgili çalıştıktan sonra 1987 yılında geç denilebilecek bir yaşta kuyumculuk sektörüne girmiş zekası ve çalışma azmi ile beş yıl gibi kısa bir sürede favori kuyumculuğun sahibi olmuştur.


Çivril'de annesi adına şevkiye özel anadolu öğretmen lisesi'ni yaptırmıştır.

1992 yılında kurulan Favori, Türkiye altın takı sektörünün en büyük şirketleri arasında yer alıyor. 14 ayar altın takı sınıfında lider olan Favori, üretiminin yüzde 40`ını başta ABD ve...