15 / 05 / 2024

Selay Lojistik Hizmetleri Otomotiv İnşaat adres

Selay Lojistik Hizmetleri Otomotiv İnşaat adres

Selay Lojistik Hizmetleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Soner Yenihayat Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu.

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ethan İnşaat Elektrik Lojistik Temizlik Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Ceber tarafından kuruldu.

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Efse Lojistik İnşaat Metal Hafriyat Oto Yedek Parça Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umutcan Kuruca tarafından kuruldu.

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından kuruldu.

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manga Lojistik İnşaat Metal Yönetim Ve Servis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kocaman tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Çemsanlar İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Ltd.Şti. Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Efe tarafından kuruldu.

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited kuruldu!

Çemsan İnşaat Plastik Elektrik Otomotiv Lojistik Reklam Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata tarafından kuruldu.

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afr 36 İnşaat Taahhüt Danışmanlık Organizasyon Ve Taşımacılık Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Özbey tarafından kuruldu.

Alhan Makina İnşaat Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Alhan Makina İnşaat Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Han tarafından kuruldu.

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Saran Lojistik İnşaat Emlak Ve Medya Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nülüfer Yıldız tarafından kuruldu.

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardar Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercüment Arslan tarafından kuruldu.

Ardeyap İnşaat Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ardeyap İnşaat Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Erdem tarafından kuruldu.

Selay Lojistik Hizmetleri Otomotiv İnşaat adres Haberi

Selay Lojistik Hizmetleri Otomotiv İnşaat adres

Selay Lojistik Hizmetleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Soner Yenihayat Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Selay Lojistik Hizmetleri Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; 1- Her türlü hafriyat, kırma, dökme, taşıma, arazi düzeltme, arazi doldurma, zemin hazırlama ve her türlü inşaat katı atıklarının, dolgu malzemelerinin, hafriyat taşıma ve nakliye işlerini yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç, tır, çekici, kamyon, dorse, makine , cihaz, ekskavatörler alır, kiralar, leasing kiralama sözleşmeleri imza eder, ihale verdiği işletmelere araç satar veya kiraya verir. 2- Yurt...