19 / 05 / 2024

Selçuk Demir kimdir

Selçuk Demir kimdir

Küresel bir durgunluk ve yavaşlamanın yaşandığı dünya ekonomisi, jeopolitik konumu, Avrupa, Asya ve Ortadoğu eksenindeki köprü pozisyonu dolayısıyla Türkiye, lojistik fırsatlarıyla yatırımcıların cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Selçuk'a 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı geliyor!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi sebebiyle yıkımını gerçekleştirdiği çarşı merkezindeki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

Selçuk ve Torbalı'ya TOKİ müjdesi!

AK Partili Selçuk ve Torbalı Belediyesi'nin başkanları Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile bir araya geldi.

Selçuk Belediyesi Kültür ve Sanat Evi açıldı!

Selçuk Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Kültür ve Sanat Evi’nde ilk kurslar verilmeye başlandı.

Selçuk Belediyesi Kültür Merkezi Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Mimari Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı. Serbest, ulusal ve tek kademeli olarak yapılan yarışmada 299 adet şartname satın alındı.

Selçuk Gençlik Merkezi Projesi yarışması için 260 başvuru!

İzmir'in tarihi, doğal ve kültürel değerleriyle öne çıkan ilçesi UNESCO Kenti Selçuk'ta, mülkiyeti belediyeye ait olan 7263 m2'lik arazi içerisinde özellikle genç nüfusa hitap edecek Kültür ve Gençlik Merkezi proje tasarım yarışmasına rekor seviyede başvuru oldu.

İZBAN Selçuk aksında son aşamaya gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN hattını 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarında son aşamaya geldi.

İzmir Selçuk'a yatırım yağacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Hükümetimiz tarafından yapılan yatırımlarla Selçuk’ta yeni bir dönem başlayacak” diye konuştu

Konya'nın Selçuk ve Karatay ilçelerinde dönüşüm başlıyor!

Konya’nın Selçuk ilçesi Musalla Bağları ve Fatih mahalleleri ile Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi (2. Kısım) ve Fevzi Çakmak Mahallesi (1. Kısım) sınırları dahilinde kalan bazı belirli alanlar, kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi.

İzmir Selçuk Mahallesi sakinleri yeni merdiven istiyor!

İzmir'in Konak İlçesi'nde Selçuk Mahallesi'nde yaşayanların, özellikle de okula giden çocukların kullandığı, 652 Sokak'taki merdivenlerin kırılan taşlarının yenilenmemesi tepki çekti

Konak Selçuk Mahallesi'nde merdiven tepkisi!

İzmir'in Konak İlçesi'nde Selçuk Mahallesi'nde yaşayanların, özellikle de okula giden çocukların kullandığı, 652 Sokak'taki merdivenlerin kırılan taşlarının yenilenmemesi tepki çekti

Selçuk Üniversitesi atıksu tesislerini kontrol edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Selçuk Üniversitesi (SÜ) arasında imzalanan protokolle “Ülke Genelindeki Evsel/Kentsel Atık Su Arıtma Tesislerinin Mevcut Durumunun Tespiti, Revizyon İhtiyacının Belirlenmesi Projesi (TÜRAAT) başlatıldı.

İzmir Selçuk’a katı atık transfer merkezi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmet verdiği ilçelerdeki çevre projelerine bir yenisini daha ekliyor. Selçuk'ta hayata geçirilecek katı atık transfer merkezi, benzerlerinden farklı olarak tamamen kapalı sistemle çalışacak ve aynı anda 2 TIR’a birden aktarım yapılabilecek.

Selçuk Demir kimdir Haberi

Selçuk Demir kimdir

Küresel bir durgunluk ve yavaşlamanın yaşandığı dünya ekonomisi, resesyon ile boğuşurken, jeopolitik konumu, Avrupa, Asya ve Ortadoğu eksenindeki köprü pozisyonu dolayısıyla Türkiye, lojistik fırsatlarıyla yatırımcıların cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Her yıl yüzde 3-4 arası bir büyüme sergileyen ekonominin lokomotif sektörü ise inşaat. Avrupalı ve Ortadoğulu yatırımcılar, Türkiye'de özellikle nitelikli ve kaliteli inşaat projelerine ortak olmak için yarışıyorlar. Ortadoğu ve Avrupalı partnerleriyle farklı ve nitelikli işlere imza atan Mirko Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demir, katma değeri en yüksek sektör olan inşaat alanında yabancı yatırımcılarla ortaklıklar kurulması yönünde hem bürokratik anlamda, hem de siyasi irade bağlamında daha aktif olunması gerektiğini söyledi. Sektörde her 5 yılda bir yaşanan kriz döneminin iyi analiz edilmesini, üretilen yapı stoklarının küçük, orta ve üst...