16 / 05 / 2024

Selçuklu 2016 projeleri

Selçuklu 2016 projeleri

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2016 yılında yapılacak yatırımları anlattı. Altay, başarı ve hizmet grafiğinin daha yüksek düzeyde olacağını belirtti.

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı!

Selçuklu Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, 2016 faaliyet raporunu slayt eşliğinde anlattı.

Selçuklu Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Selçuklu Belediyesi 2016 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Aralık ayının gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı.

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı, Dikilitaş, Yeni Selçuk, ve Yazır'da bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 18 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 8 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden 98 milyon TL'ye satılık arsa!

Selçuklu Belediye Başkanlığı, Selçuklu Hocacihan'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut imarlı arsanın satış bedeli 98 milyon TL olarak belirlendi. İhalesi 5 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Konya Selçuklu'da 3.7 milyon TL'ye arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 700 bin TL olarak belirlendi. İsteklilerin teklif zarfını 23 Şubat 2016 tarihine kadar teslim etmeleri gerekiyor.

İbrahim Altay Selçuklu'daki projeleri anlattı!

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2016 yılında yapılacak yatırımları anlattı. Altay, başarı ve hizmet grafiğinin daha yüksek düzeyde olacağını belirtti.

Selçuklu Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi 385 milyon TL!

Selçuklu Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 2016 yılı bütçesi 385 milyon TL olarak kabul edildi.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli fiyatları!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği Selçuklu Evleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneğinden oluşuyor.Selçuklu Evleri Sultanbeyli fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

etro bağlantıları arasında yükseliyor Yapı Yalının ve Azim Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Selçuklu Evleri fiyatı ve lokasyonuyla farklı avantajlar sunuyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

Başvuru sürecinin başladığı ve 9 Ocak'a kadar devam edeceği, kura çekilişinin ise 16 Ocak'ta gerçekleşeceği TOKİ Konya Selçuklu Yazır kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde 19 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede başvuru süreci başladı. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura çekilişi 2015 detayları...

Selçuklu 2016 projeleri Haberi

Selçuklu 2016 projeleri

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, proje üretiminin 2016 yılında da aralıksız devam edeceğini ve önemli yatırımların tamamlanarak hizmete sunulacağını bildirdi.


Başkan Altay, 2016 yılında, başarı ve hizmet grafiğinin daha yüksek düzeyde olacağının altını çizdi.


2016 yılında yeni projelerin Selçuklu ve Konya halkının hizmetine sunulacağını belirten “Daha yaşanabilir bir Selçuklu için birçok hizmet ürettik, insan odaklı çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Her mahallenin ayrı ayrı problemleri ve öncelikleri var” ifadelerini kullandı.


Hizmet sunmadan önce doğru tespitler için çalışmalar yaptıklarını anlatan Altay, şunları kaydetti:


“Kongre Merkezi, Kelebekler Vadisi, Otizm ve Down Sendromlu Yaşam Merkezi gibi birçok prestijli hizmeti üretmeye devam ederken altyapı, imar ve fen işleri gibi fiziki belediyecilik ve sosyal belediyeciliği de ön plana alarak, şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için...