04 / 05 / 2024

Selçuklu Belediyesinin açtığı kütüphaneler

Selçuklu Belediyesinin açtığı kütüphaneler

Eğitime desteğini sürdüren Selçuklu Belediyesi Hoca Ahmet Yesevi Orta Okulu, Buhari İmam Hatip Orta Okulu ve Hocacihan Orta Okulu'na açılan kütüphaneler ile kütüphane sayısını 15'e çıkardı...

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra düşüşe geçti. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! Bu rakamı gören şaştı kaldı! Hemen bakın! Son dakika dolar gelişmesi.

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı! Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği seviyeleri adım adım açıkladı. Bu rakamları görenlerin feleği şaştı! Acil bakın! Dolar ne kadar olacak?

Dolar fırlayacak diyordu! Selçuk Geçer doların gerçek değerini ilk kez açıkladı! Bu rakamı görenlerin feleği şaştı!

Doların füze gibi fırlayacağını söyleyen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar almak veya satmak isteyenler için doların gerçek değerini ilk kez açıkladı. Bu rakamı görenlerin feleği şaştı! 

TOKİ Konya Selçuklu projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Selçuklu projeisnde yer alan 430 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi 22 Haziran'da yapılacak.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: Yardımlar 45 milyar lirayı aştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2020 yılında hayata geçirilen Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında yapılan doğrudan destek ve yardımların 45 milyar lirayı aştığını açıkladı.

Konya Selçuklu için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Selçuklu Beton İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Selçuklu Beton İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fettah Erdoğan tarafından kuruldu.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları bugün açıklanıyor!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları bugün açıklanıyor. Alt ve orta gelirli 554 aile kura çekilişi sornasında ev sahibi olacak...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 554 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 kura çekiliş tarihi ne zaman? İşte TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 1057 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Selçuklu'da 1057 adet yeni konut inşa edecek.

Selçuklu Belediyesinin açtığı kütüphaneler Haberi

Selçuklu Belediyesinin açtığı kütüphaneler


Selçuklu Belediyesi, eğitime ve öğrencilere olan desteğine yeni açtığı üç kütüphane ile devam ediyor. Hoca Ahmet Yesevi Orta Okulu, Buhari İmam Hatip Orta Okulu ve Hocacihan Orta Okulu'na açılan kütüphaneler ile kütüphane sayısını 15'e çıkaran Selçuklu Belediyesi, 150 bin kitapla öğrencilere ve kitapseverlere hizmet sunuyor. Selçuklu Belediyesi; Halk ve Çocuk Kütüphaneleri ile okullarda bulunan kütüphanelerde öğrencilere hizmet sunmaya devam ediyor. Hoca Ahmet Yesevi Orta Okulu, Buhari İmam Hatip Orta Okulu ve Hocacihan Orta Okulu'nda açılan kütüphanelerle birlikte kütüphane sayısını 15'e çıkaran Selçuklu Belediyesi, 150 bin kitapla öğrenci ve kitapseverlere hizmet sunuyor. 40 bin üyesi bulunan 15 kütüphaneden günlük ortalama 7 bin 500 kişi yararlanırken 3 bin 500 kitap değişimi gerçekleşiyor. Ayrıca kütüphanelerde ücretsiz internet erişimi de sağlanıyor. Selçuklu Belediyesi'ne...