06 / 05 / 2024

selçuklu emlak vergisi ödeme

selçuklu emlak vergisi ödeme

Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla emlak veznelerinin 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü de hizmet vereceği belirtildi.

Konya Meram ve Selçuklu'da 18.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram ve Selçuklu'da yer alan 6 adet arsayı 18 milyon 897 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Konya Selçuklu'da 8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 6.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Selçuklu İlçesi Kayacık Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Ocak'ta yapılıyor...

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitleri için ödeme süresinin 30 Kasım Cuma günü sona ereceğini bildirdi. 

Konya Selçuklu'da 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Müdürlüğü, Konya İli Selçuklu İlçesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla emlak veznelerinin 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü de hizmet vereceği belirtildi.

Sedat Altınay: Selçuklu'da imarlı arsa kalmadı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, Selçuklu İlçesi'nde imarlı arsa alanı kalmadığını belirterek, "Selçuklu bölgesinde tarla vasfındaki araziler imara açıldığı takdirde mevcut tavan yapan arsa fiyatlarının da bir denge sağlayacağı kanaatindeyiz" dedi.

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi mesaisi!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitlerinin ödeme süresi 30 Kasım’da sona eriyor. Selçuklu Belediyesi emlak vezneleri vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü de hizmet verecek.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi ödemeleri için mesai yapacak!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs’da sona eriyor. Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, emlak veznelerinin 30 Mayıs Cumartesi ve 31 Mayıs Pazar günü de hizmet vereceği belirtildi.

Konya Selçuklu TOKİ Evleri'ne 10 bin kişi başvurdu!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Konya'da Selçuklu TOKİ'lerinin çok değerli olduğun belirterek, son 19 tane TOKİ evleri için 10 bin başvuru olduğunu söyledi.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları ve sözleşme duyurusu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen projede 664 tane daire yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır kura sonuçları ve sözleşme duyurusu...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır konut projesi 664 tane daireden meydana geliyor. Kura çekilişinin gerçekleştiği proje, TOKİ ile Konya Valiliği Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşa ediliyor.

selçuklu emlak vergisi ödeme Haberi

selçuklu emlak vergisi ödeme


Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitlerinin ödeme süresi 31 Mayıs Salı günü sona eriyor. Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla emlak veznelerinin 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günü de hizmet vereceği belirtildi. 

Selçuklu Belediyesi’nce yapılan açıklamada, Emlak ve Çevre  Temizlik Vergisinin Mayıs ve Kasım aylarında olmak üzere 2 taksitte ödendiği hatırlatılarak; “Mükelleflerimizin ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla belediye veznelerimiz 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar Günü saat 08.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Vatandaşlarımız mesai bitimine kadar emlak vergisinin ilk taksitini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Selçuklu Belediyesi hizmet binası veznelerine nakit veya kredi kartı ile ödeyebilecekler. Ayrıca vatandaşlarımız kredi kartı ile yapılan işlemlerde isterlerse anlaşmalı bankaların (Maximum, Paraf kartlarına 6 ay,...