30 / 04 / 2024

Selçuklu Evleri satış fiyatları

Selçuklu Evleri satış fiyatları

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli adres bilgileri!

Selçuklu Evleri Sultanbeyli adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Sultanbeyli Selçuklu Evleri projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Selçuklu Evleri projesinde 304 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçirilen Selçuklu Evleri projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 304 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Selçuklu Evleri ödeme koşulları!

Selçuklu Evleri ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Selçuklu Evleri projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Konya Selçuklu'da 14 adet arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan 14 adet konut ve ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Selçuklu Belediyesi 4 arsa satacak! Konya'da 16 ve 24 ay taksitle arsa fırsatı!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan arsaları 16 taksitle satışa çıkardı. 

Selçuklu Belediyesi ticaret ve mesken imarlı iki arsa satacak!

Selçuklu Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Selçuklu'da 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu'da yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Selçuklu Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! Yüzde 20 peşinat ve 16 taksit imkanıyla! 

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Ardıçlı, Dikilitaş ve Sille mahallelerinde yer alan 5 arsayı 16 taksit imkanıyla satışa sunuyor. Arsaların fiyatları 19 milyon 800 bin TL'den başlıyor...

Koşuyolu Koru Evleri satışta! Yeni proje!

Selçuk Ecza Holding güvencesiyle, Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş. tarafından inşa edilen Koşuyolu Koru Evleri satışa sunuldu.

TOKİ Konya Selçuklu projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Selçuklu projeisnde yer alan 430 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Konya Selçuklu Belediyesi'nden 16.6 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya ili, Merkez ilçesi, Sille ve Sarayköy mahallelerinde yer alan 20 arsayı 16 milyon 610 bin TL'ye satıyor...

Konya Selçuklu'da 26.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya Selçuklu'da yer alan fabriyayı 26 milyon 500 bin TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 11.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 152.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Dairesi, Konya Selçuklu'da yer alan fabrikayı 152 milyon 659 bin 824 TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 16.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan arsayı 16 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Selçuklu Evleri satış fiyatları Haberi

Selçuklu Evleri satış fiyatları

Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile yükselen Selçuklu Evleri’nden ev sahibi olanlar, 3. köprünün Sultanbeyli Alemdağ ve Mevlana mahallesinde yer alan çıkışları Anadolu yakasında yer alan en önemli otoyol bağlantıları haline gelmesi ile emlak yatırımında kazanç sağlayacaklar. Üsküdar – Taşdelen arasında çalışmaları devam eden metro bölgenin erişilebilirliğini artırması beklenirken,    Kadıköy – Kartal metrosunun da bölgeye bağlanacak olmasıyla Sultanbeyli – Taşdelen – Sancaktepe bölgesi erişilebilirlik açısından da avantajlı hale gelecek. 


Yükselen bölge Sultanbeyli’de inşa edilen “Selçuklu Evleri” Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.  Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafe, Sultanbeyli’nin merkezinde yer alan ve Haziran 2016’da teslim edilecek olan Selçuklu Evleri, 114 ile 171 metrekare arasında değişen, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 3 blok...