03 / 05 / 2024

Selçuklu Has bahçe

Selçuklu Has bahçe

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "100 bin metrekarelik bir alanı ikiye bölerek bir bölümüne Osmanlı Has Bahçesi'ni, diğer kısmına da Selçuklu Has Bahçesi'ni yapma düşüncemiz var." dedi.

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

Konya Selçuklu'da 54.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 1. İcra Daairesi, Selçuklu İlçe, Kayacık Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 54 milyon 312 bin 500 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ Konya Selçuklu 529 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 6. Etap 529 adet konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 594 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 4. Etap 594 adet konut ve 75 dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitleri için ödeme süresinin 30 Kasım Cuma günü sona ereceğini bildirdi. 

Konya Selçuklu'ya yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda Kosova Mahallesi’nde yapımına başlanan mahalle konağında çalışmalar sürüyor.

Gürpınar'ın çehresi Selçuklu mimarisi yapılarla değişecek!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Gürpınar Belediyesince hazırlanan proje kapsamında ilçe merkezinde yıkılan 47 eski yapının yerine Selçuklu mimarisi tarzında iş yerleri yapılacak.

Konya Selçuklu'da altyapı çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, sürdürdüğü fiziki belediyecilik çalışmaları ile ilçeye değer katmaya devam ediyor.

İşte Selçuklu dönemine ait Pisa Kuleleri!

Selçuklu mimarisince tasarlanmış Aksaray'daki Eğri Minare ve Harput'taki minare İtalya bulunan Pisa Kulesi'nin diğer iki örneği konumunda.

Has Bahçe Evleri Kağıthane ev fiyatları!

Has Bahçe Evleri İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. 2 blok olarak planlanan Has Bahçe projesinde dairelerin tümü 2 oda 1 salon şeklinde...

Has Bahçe Kağıthane Projesi iletişim!

Has Bahçe Evleri 2 blok olarak İstanbul Kağıthane'de hayata geçirildi. Has Bahçe Konutları'nın tamamını 2 oda 1 salon tip daireler oluşturuyor...

Selçuklu Has bahçe Haberi

Selçuklu Has bahçe

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'a iadeyi ziyarette bulundu. 


Başkan Tütüncü, ziyarette yaptığı konuşmada Ticaret Borsası ile geçtiğimiz 5 yıllık dönemde çok yakın diyalog ve işbirliği içerisinde olduklarını söyledi. 


Tütüncü, bu işbirliğinin temelinde Antalya'nın ve Kepez'in kazanmasına yönelik bir takım sosyal çalışmaların bulunduğunu belirtti. Tütüncü, modem bir şehirde sivil toplum ve yönetim ilişkilerinin üst seviyede olmasının kamu yönetiminin kalitesini artırdığının altını çizerek, "Biz de meseleye bu pencereden baktığımız için sivil toplumla birlikte hareket etmeyi, beraber yol yürümeyi kendimize bir düstur edindik" dedi. 


Ticaret Borsası ile el ele vererek Antalya kazandırdıkları Vakıf Çiftliği'nin Kepez Belediyesi'nin sınırları çerisinde bulunduğunu anımsatan Tütüncü, "Vakıf Çiftliğinde ihalelerin iptal edilmesi, daha sonraki süreçte Ticaret Borsamızın öncelik alarak çiftliği sahiplenmesi sürecinde ortak çalışmalarımız oldu. 

Vakıf...