03 / 05 / 2024

selçuklu iş merkezi selin yapı

selçuklu iş merkezi selin yapı

Selçuklu Holding kuruluşu olan Selin Yapı'nın Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ataç, İzmir'in Manhattan'ı olarak bilinen Alsancak Liman arkası Çamdibi bölgesindeki Selçuklu İş Merkezi'nin özellikle yatırımcılar açısından tercih edildiğini vurguladı

Selçuklu Belediyesi ticaret ve mesken imarlı iki arsa satacak!

Selçuklu Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Selçuklu projesinde yer alan 430 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Selçuklu'da 3 yeni okul hayata geçirecek. 

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Konya Selçuklu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Selçuklu alt gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

TOKİ Konya Selçuklu 529 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 6. Etap 529 adet konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 594 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 4. Etap 594 adet konut ve 75 dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Selçuklu için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Selçuklu ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den Konya Selçuklu'ya 511 yeni konut!

Dar ve orta gelirli aileleri için konut üreten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu Ardıçlı projesi için düğmeye bastı.

selçuklu iş merkezi selin yapı Haberi

selçuklu iş merkezi selin yapı

Yatınmcının artık ezber bozduğuna dikkat çeken Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ataç, İzmir'in gelişen ulaşım ağı ve lojistik merkezi olma hedefiyle çok kısa sürede önemli noktaya geleceğinin altını çizdi. Gayrimenkul alanında İzmir'i henüz uçuşa geçmemiş bir uçağa benzeten Ataç, "Bu uçağa şimdi binen uçar. Sonra binmek isteseniz de geç kalırsınız" diye konuştu. İzmir'de çok sayıda konut projesi olmasına karşın ticari projelerin az sayıda bulunduğuna dikkat çeken Ataç, "Ticari gayrimenkullerin yatırım açısından konuta göre çok daha getirişi fazla. İzmir başta olmak üzere özellikle 1 + 1 konutların yatırımcısına getirişi aylık 800 TL civarında olurken, aynı değerdeki bir ticari gayrimenkulün kira getirişi ise 1500 TL'yi buluyor. Yatırımcılara tavsiyemiz artık konut değil ticari gayrimenkulu tercih etmeleridir" dedi. 

Selin Yapı olarak İzmir'in yeni çekim merkezi...