04 / 05 / 2024

Selçuklu Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı

Selçuklu Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı

Selçuklu'ya Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor.

Konya Selçuklu'da 14 adet arsa satılıyor! KDV'den muaf arsa sahibi olabilirsiniz!

Konya Selçuklu Belediyesi, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yer alan 14 adet konut ve ticaret imarlı arsayı satıyor. Peki Konya Selçuklu'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ Konya Selçuklu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya Selçuklu projesinde yer alan 430 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Selçuklu'da 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün yapılacak.

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

TOKİ Konya Selçuklu 529 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 6. Etap 529 adet konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 594 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 4. Etap 594 adet konut ve 75 dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2. Etap ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Konya Selçuklu 512 konut ihalesi yarın!

Konya ili Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2. etap 512 adet konut ,35 adet dükkan ve 1 adet cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek olan Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları bugün açıklanıyor!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura sonuçları bugün açıklanıyor. Alt ve orta gelirli 554 aile kura çekilişi sornasında ev sahibi olacak...

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekimi yarın!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura çekimi yarın. Projede talep toplanan 554 adet daireye toplam 22 bin 425 adet başvuru geldi...

Selçuklu Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı Haberi

Selçuklu Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı

Afyonkarahisar Belediyesi 7 farklı spor ve sosyal tesisin bir arada yer alacağı sosyal kültürel ve spor alanını Uydukent Selçuklu Mahallesi'ne yapmak için kollan sıvadı Çetinkaya Mahallesi 20 K-1D pafta,20 ada 1 parsel ve 43 ada 3 parselin bulunduğu yere sosyo- kültürel alanı yapılması için imar plan değişikliği Belediye Meclisinde oy birliği ile kabul edildi. Öykü Sitesinin önünden geçen 44 bin metrekaresi yeşil alan olacak bölgede ayrıca 8 bin 500 metrekarelik Spor ve Sosyal Tesis alanı yapılacak. 


Bölgeye termal su getirerek Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor. 


Attila'nın ismi verilecek Tesislerin bulunduğu alana Belediye Meclisinin uygun görmesi halinde Maliye,...