05 / 05 / 2024

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurul kararları

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurul kararları

Selçuklu Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, 2016 faaliyet raporunu slayt eşliğinde anlattı.

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurulu yapıldı!

Selçuklu Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, 2016 faaliyet raporunu slayt eşliğinde anlattı.

Konya'da Selçuklu modeli kent çalıştayı başladı!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği, Tarihi Kentler Birliği ve Çekül Akademi işbirliği ile gerçekleştirilen ve üç gün sürecek olan “Kent Bütününde Kültürel Mirasın Yenilenmesi: Selçuklu Modeli” çalıştayı başladı.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde yer alan 19 daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projenin kurası 16 Ocak'ta çekilecek. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 5 Ocak'ta başlayacak!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 19 konut başvurusu 5 Ocak'ta başlayacak. Toplam 664 konutun yer aldığı projede kura çekilişi 16 Ocak 2015 tarihinde Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde geçekleşecek.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri adres bilgileri!

Sultanbeyli Selçuklu Evleri adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Selçuklu Evleri'nde yüzde 30 peşinat ödendikten sonra firma bünyesinde 33 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor...

Selçuklu Evleri iletişim!

Selçuklu Evleri iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yapı Yatırım Selçuklu Evleri projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi yeni hizmet binası açıldı

Selçuklu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yeni hizmet binası törenle açıldı. Yeni hizmet binasının açılış konuşmasını Başkan Mehmet Baybağan yaptı..

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 2015!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır projesinde dairelerin fiyatları 73 bin 260 TL ile 121 bin 826 TL arasında değişiyor. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 664 konut projesindeki 19 konut satışa çıkıyor!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 664 konut projesindeki 19 konut satışa çıkıyor. Daire fiyatlarının 73 bin 260 TL'den başlangıç gösterdiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Selçuklu Evleri ödeme planı!

Selçuklu Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödemeler yapılıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Selçuklu Evleri satış ofisi nerede?

Satış sürecinin devam ettiği Selçuklu Evleri'nde dairelerin fiyatları 250 bin TL ile 360 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Peki Selçuklu Evleri satış ofisi nerede?

Selçuklu Çelik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selçuklu Çelik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Özal Erikci tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Aralık'ta Tuzla, Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli adres bilgileri!

Selçuklu Evleri Sultanbeyli adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 193 adet konuttan meydana gelen Sultanbeyli Selçuklu Evleri projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurul kararları Haberi

Selçuklu Kent Konseyi Genel Kurul kararları


Selçuklu Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Selçuklu Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın da katıldığı genel kurul toplantısına, Selçuklu Kent Konseyi Başkanı Abdullah Yayla, yönetim kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.


Selçuklu Kent Konseyi 7. Olağan Genel Kurulu pan başkanlığına seçilen Mehmet Günbaş  gerçekleşen kurul toplantısının hayırlı olmasını diledi ve hem Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a hem de Selçuklu Kent Konseyine gerçekleştirdikleri projelerden dolayı teşekkür etti.


Kent Konseyleri örnek çalışmalar yapıyorlar


“Kent konseyleri Ak Parti iktidarının ülkemize kazandırdığı yeni bir gelenek, yeni bir standart” diyerek sözlerine başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  “Kent Konseyleri, STK’ların içinde olduğu, insanların fikir beyan ettiği ve o fikirlerin hayata geçtiği güzel bir...