11 / 05 / 2024

Selçuklu Konutları ödeme planı

Selçuklu Konutları ödeme planı

Selçuklu Evleri satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde tasarlandığı Selçuklu Evleri'nde teslimlerin 31 Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor

TOKİ Konya Selçuklu 100 bin konut 2020 kuraları çekildi!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi gerçekleştirildi. Projede toplam 1717 adet konut yer alıyor.

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ kura çekilişi bugün!

TOKİ'nin Konya Selçuklu Ardıçlı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019!

Selçuklu TOKİ fiyat listesi 2019 haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitleri için ödeme süresinin 30 Kasım Cuma günü sona ereceğini bildirdi. 

7 Renk Selçuklu fiyat listesi!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile ön talepleri toplanmaya başlanan 7 Renk Selçuklu projesinde lansman öncesi fiyat ve ödeme avantajı sunuluyor. 

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018!

Selçuklu Vadi Evleri ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı!

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı kapsamında peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor...

Sancaktepe Selçuklu Vadi peşinatsız ödeme kampanyası!

Selçuklu Vadi projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede peşinat verilmeden daire sahibi olunabiliyor...

Taşyapı- Selçuklu Holding Altunizade projesinin inşaatı tamam!

Taşyapı ve Selçuklu Holding'in birlikte geliştirdikleri Altunizade projesinin inşaatı tamamlandı. Adı henüz belli olmayan projede 2.5 yıl süren inşaatın ardından konutlar hazır bir şekilde satışa çıkıyor.

Selçuklu Belediyesi'nden emlak vergisi mesaisi!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin ikinci taksitlerinin ödeme süresi 30 Kasım’da sona eriyor. Selçuklu Belediyesi emlak vezneleri vatandaşların vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla 28 Kasım Cumartesi ve 29 Kasım Pazar günü de hizmet verecek.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde 2+1'ler 295 bin TL'ye!

Sultanbeyli'de hızla yükselen Selçuklu Evleri projesinde 22 ay vade farksız taksit veya yüzde 7 indirimli ödeme seçeneği ile ev sahibi olmak mümkün.

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri fiyatları!

Yapı Yatırım Selçuklu Evleri fiyatları dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen projede 22 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Selçuklu Konutları ödeme planı Haberi

Selçuklu Konutları ödeme planı

Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Selçuklu Evleri satış ofisi bilgilerinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Selçuklu Evleri İstanbul Anadolu yakasında Sultanbeyli bölgesinde yer alıyor. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği proje 193 konuttan meydana geliyor.


Tamamı peşin ödemelerde yüzde 8 indirim uygulanan Selçuklu Konutları ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor.


Selçuklu Evleri satış ofisi bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 457 34 34 olarak belirlendi. Selçuklu Evleri teslim tarihi 31 Aralık 2016 olarak belirlendi.


Selçuklu Evleri Sultanbeyli fiyat listesi!

2+1 daireler 250 bin lira ile 290 bin lira,

3+1 daireler 304 bin lira ile 347 bin lira arasında değişiyor.


Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de sauna, fitness center, hoby odası, çocuk oyun alanları, kamelyalar, kafeler, güvenlik...