16 / 05 / 2024

selçuklu şehir fikret aksungur spor salonu

selçuklu şehir fikret aksungur spor salonu

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Çetin Totan ve Şehit Fikret Aksungur Spor Salonları açılıyor.

Konya Meram ve Selçuklu'da 24 taksitle iki arsa satılacak! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meram ve Selçuklu'da yer alan imarlı iki arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 11 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Selçuklu'da 24 ay taksitle arsa satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu'da yer alan arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konya Selçuklu'da 16.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Sille'de yer alan arsayı 16 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya ili, Selçuklu ilçesi, Sille Mahallesi, 28332 ada 2 parselde yer alan arsayı toplam 13 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satıyor. 

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Konya Selçuklu'da 4 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 milyon 932 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Selçuklu'da 18 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu'daki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak..

Selçuklu Vadi Sancaktepe'de 3 bin TL taksitle!

İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy , Kartal , Maltepe , Sultanbeyli , Pendik, Ümraniye , Ataşehir gibi bölgenin önemli ilçelerine komşu konumda yükselen Selçuklu Vadi projesi Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyor..

Konya Selçuklu'da 10.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu İlçesi, Yazır Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Konya Selçuklu'da 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi Selçuklu ilçesi Dikilitaş Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 4 Temmuz'da gerçekleşecek..

Konya Selçuklu'da 15.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Konya Selçuklu'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Ticaret sahası imarlı arsaların toplam bedeli 15 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Konya Selçuklu'da 3.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Satış bedeli 3 milyon 800 bin TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 24 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Selçuklu Dikilitaş'ta 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Selçuklu Dikilitaş'ta bulunan arsayı satışa çıkardı. Küçük sanatlar sanayi sahası imarlı arsanın satış bedeli 3 milyon 700 bin TL olarak belirlendi.

selçuklu şehir fikret aksungur spor salonu Haberi

selçuklu şehir fikret aksungur spor salonu

Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit Çetin Totan ve Şehit Fikret Aksungur Spor Salonları açılıyor.

Selçuklu Belediyesi yatırım ve hizmetlerine, 2 okulda açacağı 2 spor salonu ile devam ediyor. Selçuklu’da daha çok insanın spor yapmasını sağlamak amacıyla birçok modern tesisi hayata geçiren Selçuklu Belediyesi, amatör sporcuların ve öğrencilerin daha iyi şartlarda spor yapması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şehit Mustafa Çuhadar Ortaokulu ve Mustafa Karaciğan İlkokulu’nda yapımları tamamlanan Şehit Çetin Totan ve Şehit Fikret Aksungur Spor Salonları, 15 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 11.00’de Mustafa Karaciğan İlkokulu’nda düzenlenecek törenle açılacak.

Eğitime ve spora verdiği önemi her fırsatta dile getiren Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu’da yaşam kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlarımız devam ediyor. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için üzerimize...