19 / 05 / 2024

selçuklu sosyal tesisler

selçuklu sosyal tesisler

Selçuklu Belediyesi tarafından Sızma Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesisler vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Sızma Mahalle Muhtarı Muhtarı Seyit Salan da katıldı.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

Küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı açıldı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine açtı.

Selçuklu Sızma Sosyal Tesisi açıldı!

Selçuklu Belediyesi tarafından Sızma Mahallesi’ne inşa edilen sosyal tesisler vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Sızma Mahalle Muhtarı Muhtarı Seyit Salan da katıldı.

Selçuklu Sızma Sosyal Tesisi'nin inşaatında son durum!

Selçuklu Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçeye bağlanan Sızma Mahallesi'ne çok amaçlı sosyal tesis kazandırıyor. Kaba inşaatı tamamlanan sosyal tesislerin toplamda 760 bin TL'ye mal olacak.

Selçuklu Kongre Merkezi ne zaman tamamlanacak?

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Toplumsal Uzlaşı ve Sosyal Kalkınma Derneği (TUSKAD) tarafından düzenlenen deneyim paylaşımı programına katıldı.

Selçuklu'nun çehresi yatırımlarla değişti!

Selçuklu Belediyesi’nin 2015 yılında gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlarla şehrin çehresi değişti, Selçuklu’da yaşayanların yaşam kalitesini artırmaya yönelik tesisler ülke genelinde örnek gösterildi.

Selçuklu Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Yaptığı sosyal tesislerle vatandaşlara sosyal ve kültürel anlamda büyük katkı sağlayan Şahinbey Belediyesi tarafından, 75.Yıl, Çağdaş, Yeşilevler ve Bülbülzade Mahallelerinin birleştiği noktada yaptırılan Selçuklu Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Selçuklu Belediyesi sosyal tesis yapım ihalesini Doğukan İnşaat kazandı!

Selçuklu Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü 2014/90420 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Selçuklu Belediyesi encümen salonunda gerçekleşen ihaleye on firma teklif verdi.

Selçuklu'ya bilim merkezi, müze ve sosyal tesis yapılacak!

Selçuklu'ya Jeotermal Kadın ve Erkek Hamamı, Spor Salonu, Afyon Belediyesi Konservatuarı, Erkekler Lokali, Şükrü Demirayak Müzesi, Konferans ve Tiyatro Salonunun yanında bir de Planetaryum ve Bilim Teknoloji Merkezi yapılması düşünülüyor.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları başladı!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları başladı. 1.000 TL başvuru bedelinin ödendiği projede 19 tane daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede kura çekişi 19 Ocak'ta gerçekleşecek.

Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura 2015!

Konya Selçuklu Yazır TOKİ projesinde başvurular 5 - 9 Ocak tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Selçuklu Şubesi tarafından kabul ediliyor. İşte Konya Selçuklu Yazır TOKİ kura 2015 detayları...

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvurusu 2015!

19 dairenin satışa sunulduğu TOKİ Konya Selçulu Yazır projesinde kura çekimi Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde gerçekleşecek. İşte TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvurusu 2015 detayları...

Konya Selçuklu Yazır TOKİ başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Konya Selçulu Yazır projesinde başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. Projede 19 tane daire satışa sunuluyor. Peki Konya Selçuklu Yazır TOKİ başvuruları ne zaman 2015?

selçuklu sosyal tesisler Haberi

selçuklu sosyal tesisler


Selçuklu Belediyesi, merkeze kazandırdığı projelerle şehrin prestijine katkı sunarken civar mahallelere kazandırdığı hizmetlerle de ilçenin her noktasına kaliteli ve modern hizmet götürüyor. Selçuklu’ da yaşayan vatandaşların ihtiyaç ve isteklerine göre hizmet planlaması yapan Selçuklu Belediyesi, Sızma Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Sosyal Tesisi düzenlenen törenle açarken yapımına başlanan Sızma Anaokulunun da temelini atıldı.


Sızma Mahallesi’nde gerçekleşen açılış ve temel atma törenine Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Ak Parti İl ve İlçe teşkilatı üyeleri, Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri ve başkan yardımcıları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. 


Sızma Sosyal Tesisinin açılışının da selamlama konuşması yapan Sızma Mahalle Muhtarı  Muhtarı Seyit Salan, Selçuklu Belediye Başkanı...