24 / 07 / 2024

Selda Alkan

Selda Alkan

Altus Elektrik Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Selda Alkan, Mesur Özdemir, Şerbaniye Doğan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Troia Yatırım Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüfekçi, Bora Sezer ve İlker Alkan Özyayla ortaklığında kuruldu. 

Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler bekliyor?

Remax Borsa Brokeri Özer Alkan, Ankara gayrimenkul sektörünü 2022'de neler beklediğini açıkladı. İşte Alkan'ın o açıklamaları...

Ritim Suare Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Suare Turizm Ticaret Ticaret Limited Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Metin Alkan tarafından kuruldu.

Tekonar İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekonar İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol İlkhanı ve Selda Yavaş ortaklığında kuruldu.

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Alkan tarafından kuruldu.

Kaide Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaide Yapı Denetim Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selda Sever tarafından kuruldu.

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Erol tarafından kuruldu.

Salkan Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salkan Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Alkan tarafından kuruldu.

Selda Alkan Haberi

Selda Alkan

Altus Elektrik Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Selda Alkan, Mesur Özdemir, Şerbaniye Doğan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.


Altus Elektrik Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, inşaat sektörü ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında işyerleri, sanayi tesisleri, konutlar ve toplu konutları yol, tünel, metro, köprü, baraj, telefon hatları ve sair mühendislik yapıları, altyapı tesisleri, havalimanları, terminalleri,hangar ve tesisleri, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, kültür ve sosyal içerikli yapılar taahhüt etmek sureti ile doğrudan veya yap-işlet-devret modeli çerçevesinde veya karma model kapsamında veya kat karşılığı inşa etmek veya taşeron firmalara yaptırmak, pazarlamak, satmak veya kiralamak her...