05 / 05 / 2024

selda topal sevgi evi projesi

selda topal sevgi evi projesi

Valizce Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün önderliğinde bir Sevgi Evi Açacak.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selda Çelebioğlu Mimarlık Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Selda Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Selda Yapı İnşaat Hırdavat Ve Teknik Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Erol tarafından kuruldu.

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız ve Aydın Tanrısever tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Turan Topal, Kamil İhsan Topal, Mehmet İhsan  Topal, Mahmut Topal  ve Yücel Topal ortaklığında kuruldu. 

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

İş adamı İbrahim Topal şehit ailesine ev hediye etti!

Hayırsever iş adamı İbrahim Topal, Afrin şehidi Piyade Teğmen Muhammed Kır’ın ailesine rezidans hediye etti. Satış sözleşmesine, “Dairenin bedeli, TSK mensubu Afrin şehidimiz Teğmen Muhammed Kır’ın kanıyla ödenmiştir” yazıldı..

Zuhal Topal ve Korhan Saygıner Los Angelas'tan ev alacak!

Star TV'de izdivaç programı sunan Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner ve kızları Lina ile Amerika tatiline çıktı. Çift, Los Angeles'tan ev alma kararı verdi.

selda topal sevgi evi projesi Haberi

selda topal sevgi evi projesi


Valizce yeni sezon katalog çekimleri için Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal 'a teklif götürdü. Valizce Yönetim Kurulu Başkanı Halil Tatar 'ın teklifine sıcak bakan Selda Topal, 1 yıllık anlaşma karşılığında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 'nın yurtlarda kalan kimsesiz çocukları için başlattığı Sevgi Evleri projesine katkıda bulunmasını sitedi. Teklifi kabul eden şirket anne ve oğulun katalog çekimlerinde yer alması karşılığında İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün önderliğinde bir Sevgi Evi...