09 / 05 / 2024

Selective Port ön talep

Selective Port ön talep

13 bin 141 metrekare arsa alanı üzerinde toplam 320 adet konuttan meydana gelen Selective Port projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor...

Selective Port projesinde ön talep süreci için son 8 gün!

Pendik, Kurtköy'de Alper İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Selective Port projesinde ön talep süreci için son 8 gün kaldı. Projede ön talep süreci 24 Kasım'da sona erecek.

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Port İnşaat Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Anas Kazzıha ve Mahmut Keşe ortaklığında kuruldu.

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulvar Port İnşaat Gayrimenkul Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli ile Ömer Begeç tarafından kuruldu.

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Port İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece’de   10 binTL sermaye bedeli  ile Mhd Husseın Daoud ve  Nevin Can tarafından  kuruldu.

Modda Port ön talep topluyor! Yeni Proje!

Ontan İnşaat tarafından İzmir Körfezi’nin tam ortasında hayata geçirilen Modda Port projesinde ön talep süreci başladı. Projede yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Selective Blue'da ön talepte yüzde 20 kar fırsatı!

Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci boyunca yüzde 20 kar fırsatı sunuyor. Projede fiyatlar 550 bin liradan başlıyor..

Selective Blue'da avantajlı ön talep dönemi sürüyor!

Selective Blue’da, 7.790 metrekare alan üzerinde, zemin + 23 katlı iki blok ve 206 daire bulunuyor. Ön talep süreci ve avantajlarından faydalanmak isteyenler için 1+1 ile 4+1 arasında farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Selective Blue’da ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ilk çıkış fiyatları ile ön talep süreci devam ediyor.

Babacan Port Royal projesi için ön talep toplanıyor!

Babacan Yapı'nın Sefaköy'de inşa edeceği Babacan Port Royal projesi için ön talep toplanıyor. Babacan Port Royal projesinde 897 konut ve 43 dükkan yer alıyor...

Kocaeli Dubai Port Limanı'nın açılışı Cuma günü yapılacak!

Kocaeli’ndeki Dubai Port Limanı’nın açılışını Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yapacak. Cuma günü açılışı yapılacak olan liman için bugüne kadar 600 milyon doların üzerinde yatırım yapıldı.

Kartal Selective Blue'da ön talep avantajı!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı! 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri bulunan proje, göz alıcı mimarisiyle de ön plana çıkıyor.

Selective Blue projesinde ön talep toplanıyor!

Selective Blue’dan Kartal İDO İskelesi’ne 4 dk, E5’e 8 dk., Kadıköy – Kartal Metrosu’na 12 dk., İstanbul – Ankara Yüksek Hızlı Tren’e 13 dk., Bostancı İDO 14dk., Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25dk.’da ulaşmak mümkün.

Kartal Selective Blue'da ön talep toplanıyor!

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat İş Ortaklığı ile Kartal sahilde, deniz ve adalar manzarasına karşı yükselen Selective Blue’da, ön talep süreci başladı!

Selective Port ön talep Haberi

Selective Port ön talep

Uygun fiyatlardan faydalanmak için son 9 günün kaldığı Selective Port projesinde ön satış süreci devam ediyor. Selective Port projesi Alper İnşaat imzası taşıyor.


Selective Port projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te Ankara Caddesi üzerinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 320 adet konuttan meydana geliyor.


13 bin 141 metrekare alan üzerine yayılan Selective Port Kurtköy satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Alper İnşaat Selective Port ödeme koşulları kapsamında yüzde 0,90 faiz oranıyla 48 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede konumlanıyor.


Kurtköy Selective Port satış fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 157 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 220 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 325 bin liradan başlıyor.


Selective Port Kurtköy sosyal...