02 / 05 / 2024

Selena Gomezin kiraladığı ev

Selena Gomezin kiraladığı ev

Selena Gomez, bir geceliği 8 bin TL'ye yazlık kiraladı23 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, günlüğü 2 bin 900 dolara (yaklaşık 8 bin TL) Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı.

Avrasya GYO Alanya'daki 4 dairesini 120 bin TL'ye kiraladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Alanya Türkler Beldesi Kargıçiftliği mevkii Gökay sitesinde bulunan 4 adet dairesini Bedelle Avrasya Petrol Ve Turistik Tesisler Yatırımlar'a bir yıllığına 120 bin TL bedelle kiraladı.

Mersin'de kiraladığı evi başkasına kiraladı!

Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kiraladığı evleri kendisininmiş gibi başkasına kiralayan dolandırıcıyı yakaladı. Yakalanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Reysaş GYO İzmir Menderes'deki deposunu Mobiljet'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Menderes'de bulunan 6 bin 477 metrekare yüzölçümlü deposunu 5 yıllığına Mobiljet Dayanıklı Tüketim Mamülleri'ne kiraladı.

Barack Obama, Washington'da 4.3 milyon dolara ev kiraladı!

ABD Başkanı Barack Obama, başkanlık görevini devrettikten sonra Washington'da yaşamaya devam edecek. Obama, 9 yatak odası, bir egzersiz odası ve 8 banyosu bulunan ve 4.3 milyon dolar değerindeki bir evi kiraladı.

Reysaş GYO Çayırova Akse'deki deposunu Kolay Depo'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Çayırova'daki deposunu 3 yıllığına Kolay Depo'ya kiraladı. Firma 3 yılda yaklaşık 250 bin TL gelir elde edecek.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 6 aylığına Koton'a kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaele Çayırova'daki deposunu Koton Mağazacılık Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye kiraladı. Firma 6 ayda yaklaşık 650 bin dolar gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Kazan'daki deposunu CarrefourSA'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kazan'daki 10 bin 452 metrekarelik deposunu CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş'ye kiraladı. Firma 1 yılda yaklaşık 500 bin Euro'ya gelir elde edecek.

Reysaş GYO Kazan'daki deposunu 5 yıllığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Kazan Saray Mahallesi'ndeki 11 bin 970 metrekare arsası üzerinde bulunan deposunu Ditech Elektronik İletişim Bilişim Sistemleri Lojistik'e 5 yıllığına kiraladı.

Tolga Karel, Dominik Playa Las Ballenas adasını 90 bin dolara kiraladı!

Sarah Margaret Scott’la evlenecek olan Tolga Karel, düğün için Dominik'te bulunan Playa Las Ballenas adasını bir haftalığına kiraladı. Bu hazırlık ünlü oyuncuya 90 bin dolara mâl oldu.

Ekonomi Bakanlığı kiraladığı binalar için 26 milyon TL ödedi!

EKONOMİ Bakanlığı, yurtiçi ve yurtdışında kiraladığı binalar için son beş yılda 26 milyon 809 bin lira para ödedi. Mustafa Elitaş bakanlığın kiraladığı binalarla ilgili soruları yanıtladı.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu Alerta Elektronik'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Alerta Elektronik ve Pazarlama Teknolojileri'ne 6 aylığına kiraladı. Reysaş yaklaşık olarak 12 bin dolar gelir elde edecek.

İBB kiraladığı taşınmazları TÜRGEV'e mi tahsis ediyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve bağlı ilçe belediyeleri kiraladığı taşınmazları TÜRGEV, ENSAR ve Aziz Mahmut Hüdai gibi vakıflara tahsis etmeye başladı.

Reysaş GYO Seyhan'daki deposunu Adana Pazarlama 'ya kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana Seyhan Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunu Adana Pazarlama Dağıtım'a kiraladı. 1 yıllığına kiralanan depodan yaklaşık 260 bin TL gelir elde edilecek.

Selena Gomezin kiraladığı ev Haberi

Selena Gomezin kiraladığı ev

23 yaşındaki genç yıldız Selena Gomez, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Kaliforniya, Malibu'da muhteşem bir yazlık kiraladı. Kalacağı yeri, genellikle seyahat etmeyi seven kişilerin genellikle bütçesini dengelemek için tercih ettiği AirBnb'den bulan Gomez, kısa tatilinde bile lüks yaşamından ödün vermek istemedi.


73 milyonu bulan takipçileriyle okyanus manzaraları muhteşem yazlığın çeşitli yerlerinden pozlar paylaşan Gomez'in kiraladığı muhteşem yazlığın bir geceliği 2 bin 900 dolar (yaklaşık 8 bin TL).


Kendine özel bir plajı bulunan yazlıkta 4 yatak odası bulunuyor. M Beach olarak bilinen yazlıkta konaklanılan süre boyunca temizlik, Michelin yıldızlı aşçılardan yemekler, sörf dersleri ve içki servisi gibi pek çok hizmetten de yararlanılabiliyor.








Selena Gomez, Los Angeles'taki malikanesini...