05 / 05 / 2024

Selendi-Simav yolu ihalesi ne zaman

Selendi-Simav yolu ihalesi ne zaman

Manisa’nın Selendi ilçesi ve Kütahya’nın Simav ilçelerini birbirine bağlayan ve bölge halkının sıklıkla kullandığı Selendi-Simav yolunun proje ihalesi yapılıyor. 19 Şubat 2016 Cuma günü proje ihalesinin yapılması planlanıyor.

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı!

Türk İnşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde yer aldığı ortak girişim, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı...

TOKİ'den Manisa'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Manisa İli Selendi İlçesi 8 Derslikli Rahmanlar İlkokulu, Salihli İlçesi 12 Derslikli Yılmaz Şehit Hüseyin Arı Ortaokulu ve Turgutlu İlçesi 8 Derslikli Çıkrıkçı Yaşar Kazimet Aybars Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 98 konut ihalesi 18 Ocak'ta!

Kütahya İli Simav İlçesi Demirci Beldesi 98 Konut   1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Simav 315 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Simav İlçesi Muradınlar Mahallesi 315 Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Simav 315 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Simav İlçesi Muradınlar Mahallesi 315 Konut ve 1 adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesi mecliste!

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Rize-İspir Yolu-İyidere Ayrımı-İkizdere il yolu ikmal inşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesi TBMM'de!

Tandoğan-Keçiören Metrosu Bağlantı Yolu İnşaatı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Akhisar çevre yolu ihalesi mecliste!

Akhisar çevre yolu ihalesine ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Orhangazi dördüncü etap ihalesi 26 Haziran'da!

TOKİ tarafından Bursa Orhangazi'de Hamzalı yolu üzerinde bulunan arsada inşa edilecek dördüncü etap TOKİ konut ihalesi 26 Haziran'da yapılıyor.

Selendi-Simav yolu ihalesi ne zaman Haberi

Selendi-Simav yolu ihalesi ne zaman

Manisa’nın Selendi ilçesi ve Kütahya’nın Simav ilçelerini birbirine bağlayan ve bölge halkının sıklıkla kullandığı Selendi-Simav yolunun proje ihalesi yapılıyor.


Dar, virajlı ve heyelan bölgelerinin yoğun olduğu, Selendi-Simav yolu proje ihalesi yapılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Selendi İlçe Başkanı Muharrem Sezer, "Söz konusu Selendi-Simav yolunun yapılması için göreve geldiğim günden beri uğraş veriyorum. En son 1 Kasım seçimlerinden sonra ilçemize gelen Manisa Milletvekillerimize, bu konunun önemini anlattık. Kendileri bizlere bu yolun ivedilikle yapılacağı sözünü vermişlerdi. Allah’ın izni ile verilen sözler yerine gelmeye başladı. Artık yöre halkımızın kanayan yarası olan bu yol, Karayolları Genel Müdürlüğümüzden aldığımız bilgiye göre 19 Şubat 2016 Cuma günü proje ihalesinin yapılacağı teyidini aldık"...