29 / 04 / 2024

Selenium Midtown

Selenium Midtown

Aşçıoğlu, Selenium markasıyla Ataköy hattında arka arkaya iki projeyi hayata geçirdi. Üçüncü Selenium projesi için imzaları atan Aşçıoğlu, “Yeşilköy, Ataköy, Bakırköy’de olmaya devam edeceğiz” dedi

Midtown Selenium by Deyaar'da daire teslimleri başladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından olan Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Dubai’de yükselen Midtown projesinde teslimler tüm hızıyla sürüyor...

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

Midtown Selenium by Deyaar projesinin yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor. 199 bin USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 25’i satıldı.

Midtown Selenium by Deyaar'ın yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor.

Midtown Selenium by Deyaar'da hemen tapu fırsatı!

Aşçıoğlu, Midtown Selenium by Deyaar’da 19 bin 900 USD tutarındaki yüzde 10’luk peşinatı ödeyenlere hemen tapu teslim imkânıyla Ortadoğu’nun ve Basra Körfezi’nin ticaret, alışveriş ve turizm merkezi Dubai’de yaşamın kapılarını aralıyor.

Midtown Selenium by Deyaar'da 19 bin 900 dolar peşinatla!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile hem yeni bir yaşam sunuyor hem de yatırımcılarına kazandırıyor.

Dubai Selenium Midtown'da 19 bin 900 dolar peşinatla!

Dubai'deki 817 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Selenium Midtown projesinde 19 bin 900 dolar peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Selenium yaşam kalitesi Dubai'de yükseliyor!

Deyaar ve Aşçıoğlu İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Selenium Midtown Dubai projesi Sh. Mohammed Bin Zayed Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 199 bin dolardan başlıyor.

Selenium Midtown Dubai projesinde 199 bin dolara!

Deyaar ve Aşçıoğlu İnşaat'ın Dubai projesi Midtown Selenium Dubai, Eylül 2019 yılında teslim edilecek. Midtown Selenium Dubai projesinde fiyatlar 199 bin dolardan başlıyor...

Selenium Retro'da için ön talep toplanıyor!

Konut ve ofis olmak üzere iki farklı bloktan oluşan LEED Sertifikalı Selenium Retro projesi, cumbalı ve açık balkonlu mimarisiyle modern rezidans anlayışını birleştirerek 1+1 modüler daire sistemiyle oluşturuluyor.

Selenium Retro nerede?

Aşçıoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen LEED Sertifikalı Selenium Retro projesinin ön talep süreci başladı. Proje konut ve ofislerden meydana geliyor. Peki Selenium Retro nerede?

Ataköy Selenium Retro iletişim!

Ön talep toplamaya başlayan Selenium Retro projesi İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçiriliyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. İşte Ataköy Selenium Retro iletişim bilgileri...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro!

Ön talep toplamaya başlayan Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro projesi 1 adet ofis bloğu ve 1 adet konut bloğundan meydana geliyor. Proje E-5 Karayolu'na yakın mesafede yükseliyor.

Selenium Midtown Haberi

Selenium Midtown

Ataköy’de Selenium Ataköy ve Selenium Retro projelerinde toplam 5 blokta 700 daire hayata geçiren Aşçıoğlu, yeni Selenium’la bölgedeki varlığını 1000 daireye çıkaracak. Üçüncü Selenium için imzaları atıp sözleşme aşamasına gelen Aşçıoğlu, bu hat üzerinde yeni projeler üretmeyi sürdürecek. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, bugüne kadar ürettikleri lüks konut-rezidans projeleri için bölgenin çok önemli bir lokasyon olduğunu belirterek, “İki Selenium yanyana. Yine üçüncü de birkaç parsel yanlarında olacak. Kat karşılığı dönüşüme girmiş olduk. Sözleşmeler sonlanmak üzere. Yeşilköy, Ataköy, Bakırköy civarında olmaya devam edeceğiz” dedi. 


Protokol yolu


Bölgenin yeni yapı anlamında bakir bir bölge olduğunu kaydeden Aşçıoğlu, 1000 dairenin de bu alan için yetersiz olduğunu söyledi. Aşçıoğlu, firma olarak bölgede olmalarının bir cazibe yarattığını vurgulayarak, “Yeşilköy-Ataköy civarında Aşçıoğlu da, Selenium markamız da...