06 / 05 / 2024

Selenium Projesi

Selenium Projesi

“Selenium Projesi”ni Ataköy’e taşıyarak, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından birinde yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Aşçıoğlu Grubu, Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen ile işbirliğine gitti...

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Peki Selenium Park satılık konut fiyatları kaç lira? İşte Selenium Park fiyat bilgisi Ekim 2022!

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu Selenium Park'ta lansman avantajları! İşte Zeytinburnu Selenium Park fiyat listesi!

Selenium Park projesi lansman fiyatlarıyla alıcılarını bekliyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon teraslı dairelerin fiyatları 6 milyon 800 bin TL'den başlıyor.

Selenium Park Metaverse dünyasında: Tek tapu çift mülkiyet!

Gayrimenkul sektöründe 55. yılını kutlamak için hazırlanan, kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Park’ı Metaverse dünyasına taşıdı ve bir ilke imza attı. Böylelikle Selenium Park projesi, artık Metaverse dünyasında da yükselecek. 

Selenium Park yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu'nun yeni projesi Selenium Park, İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçiriliyor. Proje yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor. 

Selenium Park fiyat!

Selenium Park projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme’de inşa ediliyor. Selenium Park fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park fiyat bilgisi ve proje detayları...

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu tarafından 100 milyon dolar yatırımla Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro projesi 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri Türk Havak oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nun İstanbul Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri, yine THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) oldu.

Selenium Retro 9 satışa çıktı! 596 bin TL'ye!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’u satışa sundu. Selenium Retro 9, iki blok halinde, 60 metrekareden 124 metrekareye kadar değişen alanlarda 1+1 ve 2+1 formatta 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan oluşacak.

Selenium Projesi Haberi

Selenium Projesi

Konut sektörünün en köklü gruplarından Aşçıoğlu Grubu, ses ve görüntü sistemlerinde dünyanın lider markalarından Danimarkalı Bang & Olufsen ile işbirliğine imza attı. 


Kendi kalite standartlarını yaratarak bir markaya dönüşen “Selenium Projesi”ni Ataköy’e taşıyarak, İstanbul’un en gözde lokasyonlarından birinde yepyeni bir yaşam deneyimi sunan Aşçıoğlu Grubu, Danimarkalı teknoloji devi Bang & Olufsen ile işbirliğine gitti. Selenium Ataköy konut sahipleri, yapılan işbirliği kapsamında dünyanın en kaliteli ve uzun ömürlü ses ve görüntü sistemi üreticisi Bang & Olufsen’in; televizyonlar, telefonlar, ses sistemleri, akıllı ev çözümlerini kapsayan tüm ürünlerinde fiyat avantajından yararlanabilecek.


KUSURSUZ SİNERJİ 


Akıllı ve ekolojik tasarımı, şehir içerisinde kaliteli, konforlu ve modern bir yaşamla buluşturan Selenium Ataköy Projesi ile teknolojik mükemmellik ve duygusal hazzı eşsiz bir şekilde birleştiren Bang&Olufsen’in işbirliği, ortak paydası kusursuzluk olan...