02 / 05 / 2024

Selenium Retro satılık daire fiyatları

Selenium Retro satılık daire fiyatları

Ataköy’de inşa edilen ve 6 ayda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, Aşçıoğlu bünyesinde profesyonel rezidans yönetim hizmetleri ve kişiye özel hizmetler sunan SE Club’ın birçok ayrıcalığından faydalan

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları!

Selenium Retro 9 açık hava cadde dükkanları  2 milyon liradan başlayan fiyatlarla 20 Ekim Cumartesi günü ön satışa çıkacak...

Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire!

18’er katlı iki blok şeklinde yükselen Selenium Retro 9 Ataköy satılık daire seçenekleri 1+1 ve 2+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire!

Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşan proje Açıoğlu İnşaat imzasına sahip.

Selenium Retro Ataköy satılık daire!

Selenium Retro Ataköy satılık daire tipleri arasında 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. Ön talep süreci devam eden projede firma bünyesinde 18 ay vade imkanı sağlanıyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık!

Ataköy Selenium Retro Evleri satılık daire büyüklükleri 68 metrekareden başlıyor ve 97 metrekareye kadar ulaşıyor. 2 blok şeklinde inşa edilen proje home ofis ve rezidans olarak tasarlandı.

Ataköy Selenium Retro satılık daire!

Home ofis ve rezidans olarak dizayn edilen proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Ataköy Selenium Retro satılık!

Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan proje Yenibosna metro istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık!

Toplam 47 bin 500 metrekare inşaat alanında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Retro satılık bağımsız birimler LEED Sertifikalı olarak hayat geçiriliyor.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 liradan başlangıç gösteriliyor. Selenium Ataköy projesi 130 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor...

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık daire!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy satılık daire bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülen Selenium Ataköy projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 250 TL'den başlıyor

Beyaz Ofis Kartal'da 2 bin TL'ye kiralık, 455 bin TL'ye satılık ofis!

Kartal'da konumlandırılan Beyaz Ofis'te ofislerin teslimatları hemen yapılıyor. 120 metrekare ile 320 metrekare arasında değişen alanlara sahip ofislerin kiralık fiyatları 2 bin TL'den ve satılık fiyatları ise 455 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Selenium Retro satılık daire fiyatları Haberi

Selenium Retro satılık daire fiyatları

Ataköy’de inşa edilen ve 6 ayda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Selenium Retro projesinden ev veya ofis sahibi olanlar, Aşçıoğlu bünyesinde profesyonel rezidans yönetim hizmetleri ve kişiye özel hizmetler sunan SE Club’ın birçok ayrıcalığından faydalanabilecek. 


Aşçıoğlu tarafından İstanbul Ataköy’de toplam 100 milyon dolar yatırımla hayata geçen ve 6 ayda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Selenium Retro projesi, SE Club (Standard of Excellence) tarafından verilecek olan profesyonel rezidans yönetimi ve kişiye özel ayrıcalıklı hizmetlere de sahip olacak. 


Rezidanslarda güvenlikten temizliğe, parti organizasyonundan bebek bakıcılığına SE Club farkı…


SE Club, Aşçıoğlu bünyesinde 2008 yılından bu yana yer aldığı yapılarda güvenlikten temizliğe, muhasebeden teknik konulara, gayrimenkul danışmanlığından SPA & Sağlıklı Yaşam konularına kadar çok geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. Memnuniyeti en süt seviyeye çıkarmak amacıyla...