02 / 05 / 2024

Selenium Retro yönetim danışmanlığı

Selenium Retro yönetim danışmanlığı

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Selenium Retro 9 projesinde teslimler başladı!

Yüzde 99’u tamamlanan Selenium Retro 9, İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede hayata geçiyor. Temmuz başı itibariyle başlayan teslimler ise tam gaz devam ediyor...

Selenium Retro 9'un yüzde 98'i satıldı!

İstanbul’un en nezih yaşam merkezlerinden Yeşilköy, Florya ve Bakırköy’ün birleştiği bölgede yükselen Selenium Retro 9 projesinin sınırlı sayıdaki ofis ve mağazalarının satışı devam ediyor.

 AYJET, eğitimlerini Selenium Retro’da yapacak!     

Dünyanın sayılı uçuş eğitimi okullarından AYJET, Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de yaşamın başladığı projesi Selenium Retro’yu tercih etti. 

Ataköy Selenium Retro'da 4 bin 800 TL taksitle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Ataköy Selenium Retro'da 4bin 800 TL ’den başlayan taksitlerle tapunuzu hemen alın, ister oturun, ister kiraya verin..

Yooİstanbul ve Selenium Retro, tesis yönetiminde SE Club’ü seçti!

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Yooİstanbul ve Selenium Retro da bulunuyor...

Ataköy Selenium Retro 9 projesinin yarısı satıldı!

125 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Selenium Retro 9 projesi 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan meydana geliyor. Projede yüzde 50 oranında satış gerçekleşti.

Selenium Retro 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu tarafından 100 milyon dolar yatırımla Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro projesi 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Selenium Retro Ataköy'de yaşam başlıyor!

Aşçıoğlu’nun İstanbul Ataköy’de hayata geçirdiği ikinci proje olan Selenium Retro, sakinlerine teslim edilmeye başladı.

Selenium Retro 9’da büyük satış başarısı!

Aşçıoğlu Grubu tarafından 125 milyon dolar yatırımla Ataköy’de geliştirilen Selenium Retro 9 projesinde yüzde 40 satış gerçekleştirildi. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan proje lanse edildiği günden itibaren yoğun talep görüyor.

Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri Türk Havak oldu!

Aşçıoğlu Grubu’nun İstanbul Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’un ofis bloğunun ilk sakinleri, yine THY A.O. Personeli Sosyal Yardım Vakfı (Türk Havak) oldu.

Selenium Retro 9'un yüzde 25'i satıldı!

Selenium Retro 9 projesinin yüzde 25'i satıldı. Selenium Retro 9 projesinde 2 blokta 225 konut bulunuyor.

Selenium Retro 9 satışa çıktı! 596 bin TL'ye!

Aşçıoğlu, Ataköy’deki üçüncü projesi Selenium Retro 9’u satışa sundu. Selenium Retro 9, iki blok halinde, 60 metrekareden 124 metrekareye kadar değişen alanlarda 1+1 ve 2+1 formatta 225 konut ve 108 ofis ve 23 adet mağazadan oluşacak.

Selenium Retro 9 Ataköy ödemeleri!

Daire fiyatlarının 600 bin TL'den başladığı Selenium Retro 9 Ataköy projesi 225 daire ve 108 ofisten meydana geliyor. Proje İstanbul Ataköy'de E-5 otoyolu üzerinde yer alıyor. İşte Selenium Retro 9 Ataköy ödemeleri...

Selenium Retro yönetim danışmanlığı Haberi

Selenium Retro yönetim danışmanlığı

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık deneyi olan Aşçıoğlu’nun 2008 yılından bu yana profesyonel rezidans ve tesis yönetimi hizmetleri sunan markası SE Club’ın müşteri portföyü büyüyor.

Hizmet verdiği projelerin yatırım değerini artıran ve kişiye özel hizmetlerle kaliteli bir yaşam sunan SE Club’ın müşteri portföyünde Selenium Twins, Selenium Ataköy, Selenium Plaza, Selenium Retro, Selenium Panorama, Selenium City, Elysium Art Bomonti, Capital Tower ve Yooİstanbul yer alıyor.

Kaliteli yaşam ilkesiyle kişiye özel hizmetler

Alanında öncü olan SE Club, kurulduğu tarihten bu yana rezidans yönetimi ve tesis yönetimi, gayrimenkul danışmanlığı, yönetim danışmanlığı ve özel hizmetler veriyor.

Rezidans ve Tesis Yönetimi kapsamında resepsiyon hizmeti, ortak alan temizlik, ortak alan güvenlik, ortak alan ve daire içi teknik servis, SPA ve Wellness, itness hizmetleri, bistro hizmetleri, vale servisi, peyzaj...