18 / 05 / 2024

selenium twins yaşar aşçıoğlu

selenium twins yaşar aşçıoğlu

Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Mehmet Kutman gibi isimlerin komşu olmasını sağlayan Selenium Twins projesinden konut alan son isim de Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç oldu.

Yaşar Öncan kimdir?

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Yaşar Öncan kimdir? Yaşar Öncan, bugüne kadar hangi işlerde görev alıyor? Yaşar Öncan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Yaşar Öncan...

Yaşar Özgür Korkut kimdir?

Mimar Yaşar Özgür Korkut kimdir? Mimar Yaşar Özgür Korkut bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yaşar Özgür Korkut, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yaşar Özgür Korkut..

Yaşar Erdinç: Konut sektöründe balon oluştu!

Ekonomist Yaşar Erdinç “Fiyatın arttığı yerde talebin düşmesi lazım. Ancak balonun oluştuğu yerde bu olmuyor. Fiyat arttıkça talep artıyor. Bir daha ev alamayacağım korkusu tetikliyor” dedi.

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Selenium Twins'te icradan 2.3 milyon TL'ye daire!

Fulya Selenium Twins projesi içerisinde yer alan 135 metrekare yüzölçümüne sahip daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 23 Haziran 2015 günü açık artırma usulüyle satılıyor.

Kağıthane Yaşar Doğu Parkı hizmete açıldı!

Yeşil alanları sürekli arttırmayı hedefleyen Kağıthane Belediyesi Mayıs ayı yatırımları kapsamında Sultan Selim Mahallesi Yaşar Doğu Parkı çocukların hizmetine açtı, açılış törenine AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız da katıldı

Yücel Yaşar: İzmir'de teknokent konsepti planlıyoruz!

Teknopark İzmir Genel Müdürü Yücel Yaşar, yepyeni bir teknokent konsepti planladıklarını, bu sayede Türkiye’nin Silikon Vadisi olma düşüncelerini bir adım daha ileriye taşıyacaklarını söyledi.

Yaşar Sönmez Minsk'teki iş merkezini Sudi Özkan'a sattı!

Ünlü iş adamı Yaşar Sönmez, Belarus'un başkenti Minks'te açılışını yaptığı 60 milyon dolar değerindeki Juravinka İş Merkezi'ni yakın dostu Sudi Özkan'a sattı.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi Projesi, 2. İnönü Mahallesi'nde gerçekleştirilen törenle İzmirlilere tanıtıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi, Narlıdere'ye hayat verecek, nefes aldıracak' dedi.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi bugün tanıtılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi'nin ortak projesi 'Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi' proje tanıtım töreni ile kamuoyunu duyurulacak.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 18 Nisan'da tanıtılacak!

Narlıdere “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’ 18 Nisan 2015, Cumartesi günü Saat: 11.00'da ikinci İnönü Mahallesinde bulunan inşaat alanında gerçekleştirilecek tören ile vatandaşlara tanıtılacak.

Yaşar Aşçıoğlu: Türkiye'de gerçek anlamda kentsel dönüşüm yok!

Türkiye genelinde gerçek anlamda kentsel dönüşüm olmadığını söyleyen Yaşar Aşçıoğlu, “Kamu, ‘Bina yenileme yasak, büyük ölçekte ada bazında kentsel dönüşüm yapılacak’ desin. Yoksa tabut gibi evlerde yaşamaya devam ederiz” dedi.

selenium twins yaşar aşçıoğlu Haberi

selenium twins yaşar aşçıoğlu

 Aşçıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu projedeki en pahalı konutu satın alan Rahmi Koç'un dairenin manzarasını çok beğendiğini söyledi.Beşiktaş Spor Klübü'nün (BJK) Süleyman Seba Fulya Projesi'ni üstlenen Aşçıoğlu İnşaat'ın 'Selenium Twins' rezidanslarına iş, siyaset ve spor dünyası büyük ilgi gösteriyor. İlk olarak Mesut Yılmaz ve Tansu Çiller'in komşu olmasıyla gündeme gelen 200 milyon dolarlık proje 305 konutun satışı şimdiden yapıldı. Türkiye'nin önde gelen ailelerinin yanı sıra, yabancı şirket yöneticilerinin de konut aldığı proje Sabancı, Boyner ve Ulusoy ailelerine de ev sahibi oldu. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ise projenin en pahalı konutunu kaptı. Rahmi Koç eylül ayından itibaren oturmayı planladığı dairesinde Tansu Çiller, Mesut Yılmaz'ın yanısıra Mehmet Kutman, Şenol Güneş ve Şenez Erzik gibi isimlere...