02 / 05 / 2024

Selenium Yenibosna adres

Selenium Yenibosna adres

Toplam 72 bin metrekare alana sahip Selenium Yenibosna projesi, Atatürk Havalimanı ve Ataköy Marina'ya 5 dakika mesafede yükseliyor. Projede oplam 321 adet daire bulunuyor...

Aşçıoğlu, Selenium markasını Londra’ya taşıyor!

Selenium” markasını iki yıl önce Dubai’ye taşıyan Aşçıoğlu, yurtdışında ikinci adres olarak Londra’yı seçti. Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Londra’da 30 milyon Pound bütçeli bir proje gerçekleştirmek üzere görüşmeler yaptıklarını söylüyor.

Luxera Yenibosna açık adres!

2019 yılında daire teslimleri yapılacak olan Luxure Yenibosna projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor. Projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Yenibosna Karat 34 açık adres!

Haziran 2018’de teslim edilmesi öngörülen Karat 34 Yenibosna projesinde dairelerin fiyatları 295 bin TL ile 2 milyon 137 bin TL arasında değişiyor...

Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire!

Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçirilen Aşçıoğlu Selenium Retro satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşan proje Açıoğlu İnşaat imzasına sahip.

Selenium Retro Ataköy satış ofisi!

Selenium Retro Ataköy satış ofisi ile 0212 661 01 16 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Yenibosna E-5 üzerinde inşa edilen proje rezidans ve home ofis olmak üzere 2 bloktan oluşuyor.

Selenium Retro adres!

Selenium Retro Ataköy projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden meydana geliyor. Selenium Retro adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Ataköy Selenium Retro Evleri!

Ataköy Selenium Retro Evleri Yenibosna E-5 üzerinde hayata geçiriliyor. Selenium Retro Evleri 2 blok halinde yükseliyor. Selenium Retro Evleri 'nde ön satış süreci başladı.

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi!

Ataköy Selenium Retro fiyat listesi dairelerin kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Ön satış süreci başlayan proje Yenibosna metrobüs durağına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium Retro satılık!

Ataköy Selenium Retro satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Lansmanı 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak olan proje Yenibosna metro istasyonuna yakın konumda yükseliyor.

Yenibosna Selenium Retro iletişim!

Yenibosna Selenium Retro iletişim için 0212 661 01 16 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Aşçıoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Ataköy Selenium adres bilgileri!

Toplam 321 adet rezidans daireden oluşan Ataköy Selenium adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Teslimler ise 2016 yılında gerçekleşecek...

Selenium Ataköy projesi ödemeleri!

E-5 Otoyolu üzerinde, Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü yanında inşa edilen Selenium Ataköy projesi ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanmak mümkün. Aşçıoğlu İnşaat tarafından yaşama geçirilene projede 300 adet daire bulunuyor...

Selenium Ataköy görselleri!

İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy bölgesinde inşa edilen Selenium Ataköy görselleri yayınlandı. Kültür Üniversitesi Yenibosna Kampüsü yanında inşa edilen proje 3 blok halinde yükseliyor...

Selenium Yenibosna adres Haberi

Selenium Yenibosna adres

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerinden meydana gelen Selenium Yenibosna projesi, İstanbul Avrupa yakası Yenibosna'da yaşama geçiriliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Konutların 90 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen alanlaras ahip olduğu Selenium Yenibosna fiyatları metrekare bazında 6 bin 250 TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. 


3 bloktan meydana gelen Selenium Yenibosna projesi, Aşçıoğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Toplam 321 adet dairenin yer aldığı proje, Atatürk Havalimanı ve Ataköy Marina'ya 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 



Yatırım değeri 130 milyon dolar olarak belirlenen Selenium Yenibosna teslim tarihi 2016 yılı ilk çeyreği olması öngörülüyor. 72 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede yer alan dairelerin satışları devam ediyor. 


Selenium Yenibosna projesi sosyal imkanları arasında; çocuk oyun alanları, bisiklet yolu, yürüyüş alanı, yüzme havuzları, kütüphane, peyzaj...