03 / 05 / 2024

Selim Ağa Vakfı arsa ihalesi

Selim Ağa Vakfı arsa ihalesi

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Üsküdar Selamiali Kuşakçı Sokağı'ndaki mülkiyeti Selim Ağa Vakfı'na ait olan arsayı yurt binası inşası yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı.

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü'nden 1.000 liraya satılık ev!

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından 1.000 liraya ev satılıyormuş. İhale ile satılacak olan ev Halilağa Vakfı'na aitmiş. İşte detaylar...

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dekorofik İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Elektrik Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Çağlayan tarafından kuruldu.

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İŞKUR üzerinden yaptığı açıklamada personel alımlarına başladığını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre SYD Vakfı 21-45 yaş arası personel alımı yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları açıklanırken, açık kadrolar da belli oldu.

Kalyon Vakfı tarafından restore edilen Vaniköy Camii ibadete açıldı!

Kasım 2020'de ahşap çatısı ve müştemilatı yanarak zarar gören Vaniköy Cami, Kalyon Vakfı tarafından yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

İlim Yayma Vakfı, tarihi Süleymaniye Camii'nin çevresindeki yurt binası inşaatına ilişkin tepkilerin gelmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı ve geri adım attı.

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye'deki inşaata ilişkin açıklama!

İlim Yayma Vakfı, inşa ettikleri binanın Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığına yönelik iddialara yanıt verdi. 

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Ümraniye’de  150  bin TL sermaye bedeli ile Selim Aşcı tarafından kuruldu.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Home Proje Geliştirme İnşaat Otomotiv Bilişim Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  200 bin TL sermaye bedeli ile Selim Ağca tarafından kuruldu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün yüzde 51 hissesi IC İÇTAŞ’a devrediliyor!

Yavuz Sultan Selim’in işletmesinden çekilen İtalyanlardan sonra bu defa bir kötü haber de Fransızlardan geldi. Buna göre Fransız devi Egis, hissesini ortağı IC İÇTAŞ’a devretmeye karar verdi.

Selim Ağa Vakfı arsa ihalesi Haberi

Selim Ağa Vakfı arsa ihalesi


Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi, Kuşakçı Sokağı'nda yer alan mülkiyeti Selim Ağa Vakfı'na ait olan yurt binası inşası yapılmak üzere 22 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkardı. 


İhale; 27 Ekim 2014 tarihinde saat 10.00'da yapılacak. Muhammen bedeli inşaat maliyeti ile 600 bin 563,95 TL olarak belirlendi. 



GM.SATIŞ 

T.C.VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 9070


İSTANBUL VAKIFLAR 2.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN


İHALE İLAN


Mülkiyeti Selim Ağa Vakfına ait olan, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Selamiali Mahallesi, Kuşakçı Sokağında bulunan, tapunun (59) Pafta, (141) Ada, (6) Parselinde kayıtlı "arsa" vasıflı taşınmaz; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi çerçevesinde kapalı teklif usulü ile Yurt Binası inşaatı yapılmak üzere 22 (yirmiiki) yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine...