17 / 05 / 2024

Selim Mürselim

Selim Mürselim

Referans Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Mürselim tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Bathonea Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bathonea Yapı Anonim Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Selim Mürselim tarafından İstanbul Güngören'de kuruldu. Şirketin adresi; Güneştepe Mah. Nurel Sok. N:15/B Güngören - İstanbul...

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm planı mecliste!

Gebze Yavuz Selim Mahallesi'nde 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören bina sayısı ve bölgeye yönelik bir kentsel dönüşüm planı olup olmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Mineral Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Eruslu ve Selim Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Pozcu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Pozcu Yatırım Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selim Ordu tarafından kuruldu. 

Taze Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taze Mimari Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Apm Analiz Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apm Analiz Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selim Coşkuner tarafından kuruldu.

1 daireyi 6 kişiye satan müteahhite 178 yıl hapis!

İzmir Gaziemir'de yapacaklarını vadettikleri apartmanın 24 dairesini 156 kişiye sattıkları öne sürülen müteahhit Hüseyin Pözüt ile ortağı Selim Öngören'in yargılandığı davada karar çıktı.

Bursa Yıldırım'da 6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım İlçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 56 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden hızlı tren geçecek!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne uzanan yeni bağlantı yolu hizmete girdi. Başbakan Binali Yıldırım, açılıştaki konuşmasında, "Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün üzerinden ayrıca demiryolu da geçecek, hızlı tren de geçecek'' dedi.

Şeker Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Şeker Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Selim Güray Çelik, Ramazan Öznacar ve Şeniz Yarcan ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çatalca'nın köylerine tapu müjdesi!

Çatalca Köyüm Restoran'da mahalle muhtarları ve STK başkanlarıyla bir araya gelen AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ve İlçe Başkanı Selim Güçbilmez tapusuz mahalleler ile ilgili kanun teklifini okuyarak "Tapular geliyor inşallah" açıklamasını yaptı

Selim Mürselim Haberi

Selim Mürselim

Referans Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Selim Mürselim tarafından 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.


Referans Global Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıça şunlardır :  İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane,otopark,otel inşaatlarını yapmak, satmak,satın almak kendi hesabına arazi ve arsalar almak,satmak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı ve hasılat paylaşımlı binalar yapmak. 2-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle daireler,meskenler,konutlar, siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ev,apartman,işyeri ,çatı piyesi,çelik villa,otopark,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde...