08 / 05 / 2024

Selim Sar kimdir

Selim Sar kimdir

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, özellikle çarpık yapılaşma sonucunda daha az yeşil alana boğulmuş kentlerin, aile ve komşuluk ilişkilerini zedeleyerek birey üzerinde psikolojik tahribata neden olduğunu söyledi.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Selim Dursun kimdir? Selim Dursun hangi görevlerde bulundu? 

Selim Dursun Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?  Selim Dursun ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Selim Taylan yurt dışında nerede okudu? Ne iş yapıyor? Hangi alanlarda çalıştı?

Özderici GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Selim Taylan ne iş yapıyor? Selim Taylan kimdir? Hangi pozisyonlarda çalıştı? İşte merak edilenler...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kasala İnşaat Yatırım Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Halit Yılmaz ve Selim Sarı ortaklığında kuruldu.

Selim Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Selim Akın kimdir? Selim Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Selim Akın'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Selim Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Selim Cengiç kimdir?

Mimar Selim Cengiç kimdir? Selim Cengiç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Selim Cengiç'in biyografisi...

Mimar Selim Cengiç 250 milyon TL'ye şirket kurdu!

Aykuna İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Selim Cengiç, Mikado Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ve Ekol Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu. 

Haldun Demirhisar kimdir?

Heavenly dDF isimli şirketin sahiplerinden Haldun Demirhisar kimdir? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Haldun Demirhisar kim? İşte Haldun Demirhisar'ın biyografisi...

Selim Sar kimdir Haberi

Selim Sar kimdir

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, özellikle çarpık yapılaşma sonucunda daha az yeşil alana boğulmuş kentlerin, aile ve komşuluk ilişkilerini zedeleyerek birey üzerinde psikolojik tahribata neden olduğunu söyledi. Sar, "Bu da şiddet olaylarına etki ediyor" dedi.


MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz'u makamında ziyaret etti. Başkan Selim Sar, MÜSİAD'ın 2016 yılı içerisinde Samsun'da yapmayı planladığı projelerinden bahsederken, asayiş konusundaki gelişmelere de dikkat çekti. Sar, kentsel yapılanmanın insanların ruh sağlığına etkileri ve bunun şiddet ve öfke sonucunda sosyal alana yansımaları konusundaki görüşlerini paylaştı. 


RAPOR HAZIRLANDI 

12-13 Şubat tarihlerinde Adana'da gerçekleştirecekleri MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı konusunun 'Kentsel Dönüşüm ve Şehirlerin Ruhu' olduğunu belirten Başkan Sar, bu konuda şube olarak genel merkeze iletmek amacıyla rapor...