29 / 04 / 2024

selimiye cami yenileme

selimiye cami yenileme

elimiye Camii'nin bakım çalışmaları nedeniyle yerine çıkarılması gereken avize arama ve kurtarma ekibi tarafından söküldü..

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Selimiye Camisi'nde restorasyon baharda başlayacak!

İlkbaharda restorasyonu başlayacak olan Selimiye Camisi'ndeki çalışmalar, cami ibadet ve ziyarete kapatılmadan yapılacak...

Selimiye Kışlası restore edilecek!

Üsküdar'daki Selimiye Kışlası restore edilecek. Tarihi yapının yenileme çalışmaları 400 gün boyunca sürecek.

İzmit Yeşil Cami yenilendi!

İzmit Belediyesi cami yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Yeşil Cami'deki tadilat çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak camiyi hizmete açtı

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Mersin'de kentsel yenileme başlıyor!

Mersin'de Kentsel Tasarım ve Yenileme Projesi'nin çalışmalarına start verildi. Tarihi doku korunarak şehir merkezinde Silifke Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Evi Çevresi, Taş Bina Çevresi, Yoğurt Pazarı ve Ulu Cami Meydanı'ndan oluşan 6 noktada yenileme gerçekleştirilecek.

Edirne Selimiye Cami restore edilecek!

EDİRNE’de Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Cami, 36 yıl aradan sonra restore edilecek. Edirne Vakıflar Bölge Müdürü Osman Generen, “Selimiye Camii en son 1980 yılında restore edilmiş bir yapı." dedi.

İzmir'e Ulu Cami geliyor!

İzmir İl Müftü Yardımcısı Muharrem Gül, İzmir'e Selimiye Cami Modeli'nde bir cami yapılacağını açıkladı. Gül İzmir'in sembol camilerinden biri olacak ibadethanenin adı Ulu Cami olacak" dedi.

Ahmet Çamyar Alan Cami yenileme çalışmalarını inceledi!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, geçtiğimiz günlerde gece çıkan yangında kullanılmaz hale gelen Ordu’nun Ünye ilçesi Hızarbaşı Kumarlı Mahallesindeki Alan Camii’nde incelemelerde bulundu.

Edirne Selimiye Cami'nin sonradan yapılan merdivenleri yıkıldı!

Edirne Selimiye Camii Haziresi’ne çıkmak için sonradan yapılan merdivenler, Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından uygun bulunmadığından yıkıldı.

Diyarbakır Ulu Cami aydınlatıldı!

İslam aleminin 5. Harem-i Şerif'i olarak kabul edilen Diyarbakır Ulu Cami, ses ve aydınlatma sistemi yenileme çalışmalarının ardından yeniden ibadete açıldı.

Brüksel Selimiye Camii açıldı!

Anadolu ve Avrupa mimarisinin bir sentezi olarak yapılan Brüksel Selimiye Cami ve Eğitim Merkezi dualarla ibadete açıldı. Mimarlığını Mimar Şefik Birkiye'nin yaptığı cami, açılışa gelenler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Mersin Akdeniz'de 5 mahalle yenileme alanı ilan edildi!

Mersin Akdeniz ilçesine bağlı Camişerif, Mahmudiye, Mesudiye, Nusratiye ve Nüzhetiye mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen alanlar yenileme alanı olarak Bakanlar Kurulu kararıyla Resmi Gazete'de yayımlandı...

selimiye cami yenileme Haberi

selimiye cami yenileme
Edirne'de yer alan Selimiye Camii'nin bakım çalışmaları nedeniyle yerine çıkarılması gereken avize arama ve kurtarma ekibi tarafından söküldü. Ekiplerin avizeyi sökmesi 2 saat...