19 / 05 / 2024

Selimoğlu Gayrimenkul adres 

Selimoğlu Gayrimenkul adres 

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat'tan işbirliği!

İki yıl içinde 35 ofis açan ABD merkezli Era Gayrimenkul Türkiye, Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı.

ERA, Selimoğlu projelerinin yatırımcısına danışmanlık verecek!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık uzmanı ERA Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek Selimoğlu projelerinin tek yetkili satıcısı olan Hasan Selimoğlu’yla işbirliği anlaşması imzaladı.

Selimoğlu Businist Office projesi!

Selimoğlu Businist Office projesi, İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Levent'te konumlanıyor. SVR Gayrimenkul imzası taşıyan projede metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul örnek daire!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi!

Teslimlerin Ağustos 2016'da yapılması planlanan Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul satış ofisi bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Tellioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, İbrahim Tellioğlu, Zekeriya Tellioğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Şişli, Esentepe Mahallesi, Yıldız Posta Caddesi'nde kuruldu.

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul nerede?

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul teslim tarihi!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul teslim tarihi Ağustos 2016 yılı olarak belirtiliyor. Seyrantepe'de hayata geçirilen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 424 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipinin yer aldığı Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat bilgileri...

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul projesinde daire satış fiyatları 424 bin liradan başlayarak değişiyor. Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul Rezidans projesinde teslimler Ağustos 2016 yılında yapılıyor...

Selimoğlu Gayrimenkul adres  Haberi

Selimoğlu Gayrimenkul adres 

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV a. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet,traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin,yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak....