26 / 05 / 2024

Selimoğlu Gayrimenkul ileitşim

Selimoğlu Gayrimenkul ileitşim

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul ofis açtı!

Gülçin ile Hasan Selimoğlu işbirliği ile kurulan Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul 3. ofisini açtı. Selimoğlu Sapphire Gayrimenkul prensiplerini açıkladı.

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi; Mehtap Bayramoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 9 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Ataşehir'de kuruldu.

Era Gayrimenkul ve Selimoğlu İnşaat'tan işbirliği!

İki yıl içinde 35 ofis açan ABD merkezli Era Gayrimenkul Türkiye, Selimoğlu İnşaat projelerinin tek yetkili satıcısı konumunda bulunan Hasan Selimoğlu ile işbirliği anlaşması imzaladı.

ERA, Selimoğlu projelerinin yatırımcısına danışmanlık verecek!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık uzmanı ERA Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına bir yenisi daha ekleyerek Selimoğlu projelerinin tek yetkili satıcısı olan Hasan Selimoğlu’yla işbirliği anlaşması imzaladı.

Selimoğlu Group, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Havva Kızılırmak PR’a bir yeni müşteri daha... İstanbul Anadolu Yakası’nın köklü markası Selimoğlu Group’un tercihi Havva Kızılırmak İletişim Ajansı oldu.Selimoğlu Group, Havva Kızılırmak PR ile anlaştı.

Selimoğlu Businist Office projesi!

Selimoğlu Businist Office projesi, İstanbul Avrupa yakası Şişli ilçesine bağlı Levent'te konumlanıyor. SVR Gayrimenkul imzası taşıyan projede metrekare birim fiyatı 4 bin dolardan başlıyor...

Selimoğlu Pana ortaklığı Brooklyn Park iletişim!

Selimoğlu Pana ortaklığı ile inşa edilen ve İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe' de inşa edilen Selimoğlu Pana ortaklığı Brooklyn Park iletişim bilgileri ni haberimizde bulabilirsiniz.

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Kule Ofisleri'nin metrekaresi 10 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Avrupa Yakası Levent'te hayata geçirilen Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Kule Ofisleri'nin metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin 2015 yılının dördüncü çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Kule Levent!

56 bin metrekare inşaat alanı üzerinde 30 katlı tek blok halinde inşa edilen Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Kule Levent 25 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olarak yükseliyor.

Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi, Kürşat Çoşkun Ufuk, Murat Aydınlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Fikirtepe, Merdivenköy Mahallesi, Mandıra Caddesi'nde kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul ileitşim Haberi

Selimoğlu Gayrimenkul ileitşim

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
OTOMOTİV a. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet,traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir v.b. ağır iş ve sanayi makinelerinin,yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. c. Motorlu kara nakil vasıtalarının iç ve dış lastikleri, jantların alım satım, ithalat ve ihracatını yapmak....