28 / 04 / 2024

selimoğlu group eagle residence kartal örnek daire

selimoğlu group eagle residence kartal örnek daire

Eagle Residence Kartal projesinde daire teslimleri bu ay içinde yapılıyor. Eagle Residence Kartal örnek daire seçeneklerini görmek için 0216 374 14 13 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal iletişim!

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Selimoğlu Group Eagle Residence projesinde daire fiyatları 155 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Kartal Eagle Residence ulaşım! 155 bin TL'ye!

Kartal Eagle Residence ulaşım bilgileri kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor. Daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1'lerden oluşuyor

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal nerede?

Selimoğlu Group Eagle Residence Kartal nerede? Eagle Residence Kartal projesinin satış ofisi Yunus Mahallesi Yunus Caddesi No. 10 Kartal - İstanbul adresinde yer alıyor...

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Süleymanoğlu Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Hüseyin Gül tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşaoğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli Mustafa Yücel tarafından kuruldu.

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cinasoğlu Group Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Cinasoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efeoğlu Group İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efeoğlu tarafından kuruldu.

selimoğlu group eagle residence kartal örnek daire Haberi

selimoğlu group eagle residence kartal örnek daire

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal'da tek blok halinde inşa edilen Eagle Residence Evleri  stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde farklı daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


İçerisinde  fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanı, cafe, restoran, kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları bulunan projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 168 metrekareye kadar yükseliyor.


Daire teslimlerinin bu ay içerisinde gerçekleşmesi planlanan projede fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 220 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Projede ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 25 peşin ödemede, kalan bedel için banka kredisiyle taksit uygulanıyor. 


Satışları devam eden Kartal Eagle Residence Konutları Selimoğlu Group  tarafından inşa ediliyor.


Eagle Residence Kartal örnek daire seçeneklerini görmek için 0216 374 14 13 satış ofisi telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz. 


Eagle...