02 / 05 / 2024

Selimoğlu Group ortaklık

Selimoğlu Group ortaklık

İnşaat sektöründe 53 yıllık bir tecrübeye sahip olan Selimoğlu Group, gerçekleştirdiği projeler ile yatırımcısına kazanç sağlarken, kurduğu güçlü ortaklıklar ile de yatırımcısına güven, kazanç ve prestij kazandırıyor.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yes Group Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 990 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akyüz, Yeşeren Ersan ve Yunus Emre Kaçamaz ortaklığında kuruldu.

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahinoğlu Group Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayaoğlu Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emir Kayaoğlu ve Özgür Kayaoğlu ortaklığında kuruldu.

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arc Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ayman Abdullah Alfırjanı ve Mohamad Alı Allawı ortaklığında kuruldu.

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Çakmakcı ve Yasin Dedeoğlu ortaklığında kuruldu.

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Si Group Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Iman Al Sebaıe ve Isra Al Sayed ortaklığında kuruldu.

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renova Point Group Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 210 bin TL sermaye bedeli  ile Doğan Elgörmüş, Ömer Gençoğlu ve Selçuk Cengiz tarafından kuruldu.

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Gayrimenkul Tarım Ve Hayvancılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Özer tarafından kuruldu.

Selimoğlu Group ortaklık Haberi

Selimoğlu Group ortaklık

İnşaat sektöründe 53 yıllık bir tecrübeye sahip olan Selimoğlu Group, gerçekleştirdiği projeler ile yatırımcısına kazanç sağlarken, kurduğu güçlü ortaklıklar ile de yatırımcısına güven, kazanç ve prestij kazandırıyor. İnşaat sektörünün öncü şirketleri ile kurduğu ortaklıklar aracılığıyla Brooklyn Park, Brooklyn Life, Çengelköy Park Evleri, Kartal  Eagle, Bağdat Caddesi’nde 6 farklı, Çeşme’de çok sayıda projeye imzasını atan Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine, Arap yatırımcı ve Pana Yapı talip oldu

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden olan inşaat sektöründe yabancıların Türkiye’ye yatırım yapmasına imkan sağlayan koşulların hayata geçirilmesiyle, yabancı ortaklık talepleri gelmeye başladı. Mütekabiliyet Yasası ile birlikte yabancıların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda proje geliştiren şirketler, yabancı yatırımcıların ortaklık teklifiyle karşı karşıya kalıyor. Bu yöndeki talep ağırlıklı olarak Körfez ülkelerinden gelirken, kentsel dönüşüm projelerinin bu talebi tetiklediği gözleniyor....