07 / 05 / 2024

Selimoğlu Group satıldı mı

Selimoğlu Group satıldı mı

Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine Arap yatırımcı talip olmuştu. Aldığımız son duyumlara göre Selimoğlu Group Fikirtepe, Bağdat Caddesi ve Çengelköy Park Evleri projeleriyle birlikte şirket hisselerinin satışını da gerçekleştirdi.

Beyoğlu’nun simgesi tarihi Markiz Pastanesi satıldı! İşte yeni sahipleri!

Beyoğlu'nun simge pastaneleri arasında yer alan Markiz satıldı. Tarihi pastaneyi 2013 yılında Narmanlı Han'ı alan Tekin Esen ve Mehmet Erkul satın aldı.

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Haluk Hasanoğlu: Konut satışları 2020'de artacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, 2019 yılının ilk 11 aylık konut satışları verilerini değerlendirdi. Hasanoğlu, “Türkiye genelinde 2019 yılının 11 ayında 1 milyon 125 bin 302 konut satıldı. Konut satışlarında, İstanbul 194 bin 290 konut satışı ile ilk sırad

'Les Ottomans satıldı' haberlerine yalanlama!

Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal ve eski eşi Ahu Kerimoğlu'nun sahibi olduğu İstanbul Ortaköy'de bulunan Hotel Les Ottomans olarak faaliyette bulunan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı'nın icradan satıldığı iddialarına yalanlama geldi.

Trabzon'daki Erdal Kurtoğlu Parkı Suudilere satıldı!

Trabzon Beşikdüzü'nde önemli kentsel yeşil alanlarından olan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın 3. kez Suudi şirkete satıldığı öğrenildi.

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticileri serbest bırakıldı!

Selimoğlu İnşaat'ın eski yöneticilerine yönelik yürütülen soruşturmada karar az önce çıktı. Sulh Ceza Hakimliği, şüphelilerin tamamını adli kontrol şartı ile serbest bırakılmasına karar verdi. 

Selimoğlu İnşaat mağdurlarından Raci Şaşmaz'a suç duyurusu!

Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı Raci Şaşmaz'ın patronu olduğu Selimoğlu İnşaat hakkında suç duyurusu yapıldı. Kira yardımlarının kesildiğini iddia eden 100 kişi mağdur olduklarını söylüyorlar. 

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışta!

Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu yepyeni bir projeyi hayata geçiriyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız satışa çıktı. 

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Midtown Selenium by Deyaar projesinin yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor. 199 bin USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 25’i satıldı.

Albatros arazisi Demir Grup Yapı-SKY Investment Group'a satıldı!

Büyükçekmece Albatros arazisi Demir Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. - SKY Investment Group Gayrimenkul Ticaret A.Ş.'ye, 160 milyon 30 bin lira bedel karşılığı satıldı.

Selimoğlu Group satıldı mı Haberi

Selimoğlu Group satıldı mı


İnşaat sektöründe 53 yıllık bir tecrübeye sahip olan Selimoğlu Group sektörün öncü şirketleri ile kurduğu ortaklıklar aracılığıyla Brooklyn Park, Çengelköy Park Evleri, Kartal Eagle gibi çok sayıda projeye imzasını atmıştı.


Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden olan inşaat sektöründe yabancıların Türkiye’ye yatırım yapmasına imkan sağlayan koşulların hayata geçirilmesiyle, yabancı ortaklık talepleri gelmeye başladı. 


Son olarak Selimoğlu Group hisselerinin yüzde 48’sine Arap yatırımcı talip olmuştu.  Aldığımız son duyumlara göre Selimoğlu Group Fikirtepe ve Çengelköy Park Evleri projeleriyle birlikte şirket hisselerinin satışını da gerçekleştirdi.



Ceren...