27 / 04 / 2024

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Bir dönemin gıda devlerinden Keskinoğlu Tavukçuluk, yapılan ihale ile satıldı. Peki bu ünlü markanın yeni sahibi kim olacak?



Türkiye’nin efsane markalarından Keskinoğlu Tavukçuluk’un hisselerinin devrine ilişkin ihalenin kazananı belli oldu.

Söz konusu markanın ihalesinde en yüksek teklifi veren ise yine gıda sektörünün ünlü bir markası. Peki bu marka hangisi ve ihalede kaç para teklif etti ve bundan sonra süreç nasıl işleyecek?..

Gıda devi ünlü tavuk markası kime satıldı?

Geçtiğimiz yıllarda yaşadığı finans sorunlar nedeniyle 2018 senesinde konkordato ilan eden Keskinoğlu Tavukçuluk’un hisseleri 2020 yılının eylül ayında Ziraat Bankası’na devredilmiş, banka bu markanın yüzde 99,4’ü’ne sahip olmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön